BetFIRST Bonus

De BetFIRST Bonus levert je een risicovrije eerste weddenschap t.w.v. van 100% tot € 100 op. Gaat je weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet tot € 100 terug! Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x op een 1.20 odd in te zetten binnen 30 dagen. Meespelen kan reeds vanaf € 10 en storten kan o.a. met iDeal en Bancontact! De BetFIRST Welkomstbonus verdient hiermee een score van 9,5!

BetFIRST Bonus Review
NL en BE Donker
 Gratis Bet Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★ 
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 1 x bonus ★★★
4. Quotering: 1.20 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★★
Beoordeling 9,5/10
BetFIRST logo klein 

Nu aanmelden en € 110 Bonus ontvangen

Je ontvangt je inzet terug door binnen 7 dagen na je verloren weddenschap een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp ´Lucky Weddenschap´. Daarnaast ontvang je ook je inzet tot € 10 terug bij je eerste verloren mobiele weddenschap. Ook door een e-mail te sturen met nu als onderwerp ´Gratis Mobiele Weddenschap´. Het terug ontvangen Mobiele Bonus Bedrag van € 10 kun je binnen 30 dagen op een 1.70+ odd inzetten om vrij te spelen. Zo profiteer je tweemaal van flexibele BetFIRST Bonus Voorwaarden!

Naast bovenstaande € 110 BetFIRST Welkomstbonus ontvang je bij je aanmelding ook 10 BetFIRST Pronofoot Rooster Punten en gratis toegang tot de BetFIRST Live Stream voor vele evenementen. Een gigantisch BetFIRST Welkomstbonus totaalpakket van € 110, 10 Pronofoot Punten (t.w.v. € 10) en toegang tot de Live Stream. Aanmelden en storten kan direct via onderstaande banner.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Bonus BB

Bookmaker Bonus Overzicht 

BetFIRST Bonus Voorbeeld

De BetFIRST Welkomstbonus bestaat uit 2 risicovrije weddenschappen van € 100 en € 10. Stel je maakt een storting van € 100 en speelt een eerste weddenschap op een quotering van 3.00. Als je wint ontvang je € 300. Als je verliest, stuur je een e-mail naar support.nl@betfirst.be. Je ontvangt nu € 100 inzet terug. De BetFIRST Bonus Voorwaarden leren ons dat je je inzet op een 1.20 quotering dient in te zetten. Zowel de inzet als de winst uit deze nieuwe weddenschap is volledig voor jou. Hetzelfde geldt voor de risicovrije mobiele weddenschap. Het enige verschil is dat je in het geval je je weddenschap verliest het bedrag 1x in dient te zetten op een 1.70+ quotering in plaats van 1.20+.

BetFIRST Bonus Conclusie

De BetFIRST Welkomstbonus is zeer aantrekkelijk doordat je geen enkel risico loopt bij je eerste reguliere en mobiele weddenschap. Een bonusbedrag van € 100 is van gemiddelde waarde maar de BetFIRST Bonus Voorwaarden zijn zeer goed. Met het slechts 1x inzetten op een 1.20/1.70 odd van je terug ontvangen bedrag kan het haast niet meer flexibel dan dit. Ook heb je 30 dagen de tijd om een nieuwe weddenschap te plaatsen. Het enige nadeel aan deze bonus is, is dat wanneer je eerste weddenschap winnend is je niet meer van een extra bonus profiteert. Je hebt dan echter wel winst gemaakt uit je eerste weddenschap en risicovrij gespeeld wat sowieso al een grote bonus is. Dit naast de gratis 10 PronoFoot Punten en gratis toegang tot de LiveStream. Een interessante en aantrekkelijke BetFIRST Welkomstbonus, 9,5 punten zijn ook zeker verdiend!

Nu aanmelden en € 110 Risicovrij Wedden

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie