Maak dagelijks kans op 1xBet Jackpot tot € 3.000!

Peter Groen
29.01.2018

1xBet gaat bij ons aan kop in de Beste Bookmakers lijst en de geweldige promoties zijn hier onder andere een reden voor. Een van deze promoties is de 1xBet Daily Jackpot. Met een kleine inzet van € 2,15 speel jij al mee voor € 3.000! Deze actie, de welkomstbonus en wat je nog meer bij 1xBet kunt verwachten beschrijven wij voor jou in dit artikel.

Hoe pak ik Jackpot van € 3.000 bij 1xBet?

Allereerst meld je je aan bij 1xBet of log je in. Vervolgens ga je naar 1xBonus en selecteer je de 1xBet Jackpot. Daar zie je een aantal wedstrijden geselecteerd waar je op kunt inzetten. Inzetten vanaf € 2,15 op odds van 1.90(+) leveren je reeds een ticket voor de jackpot op. Hoe meer je inzet, hoe meer tickets je ontvangt. Elke dag vindt vervolgens de loting plaats en de winnaars worden op 1xBet pagina tentoongespreid.

Nog geen klant? Benut 1xBet Welkomstbonus!

Mocht je nog geen klant zijn bij 1xBet raden we je aan om je aan te melden en de exclusieve promo code 1x_3838 in te geven. In dat geval ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 130. Dit bonusgeld wordt in een apart bonus account gezet en kun je 5x inzetten op combi bets met 3 of meer selecties waarvan minimaal 3 selecties een 1.40(+) odd hebben. Bij winst ontvang je je winst tot het maximum van je bonusbedrag (max. € 130) terug. Verliezen maakt verder ook niet uit, je echt geld blijft namelijk onaangetast. Na 1x je stortingsbedrag in te zetten op een 1.10(+) odd kun je uitbetalen en daarmee is de bonus dus behoorlijk risicovrij!

1xBet – Beste Bookmaker van het moment!

Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat 1xBet tot de beste Bookmakers Nederland en Belgie behoort. Het wedden aanbod is gigantisch, er zijn veel promoties, de quoteringen zijn enorm hoog en veel wedstrijden worden per live stream aangeboden. Verder is de klantenservice ook goed te bereiken, is er een mobiele app voor verschillende besturingssystemen en ten slotte behoort 1xBet ook nog tot de iDeal Bookmakers. Ook Bancontact is beschikbaar voor de Belgen waardoor niets je tegenhoudt om je aan te melden. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *