ComboMax: Tot 50% extra winst voor je combinatieweddenschappen!

andre
02.06.2019

Ben je een fan van combinatieweddenschappen? Dan presenteren wij vandaag een bijzonder interessant aanbod. Bookmaker Bet777 biedt namelijk tot 50% extra winst voor je combinatieweddenschappen. Met de ComboMax wachten er tot € 10.000 voor je combinatieweddenschap. Bij een van de beste bookmakers laat elke selectie je meer winnen. Risico loont dus, maar ook al vanaf 3 selecties pak je extra winst bij de aanbieder.

Voor 3 selecties wachten er namelijk 5% extra winst op je. Daarna gaat het percentage met elke extra selectie een beetje omhoog. Zo leveren 5 selecties je al 10% extra winst op. 7 selecties betekenen al 20% boost bij de bookmaker. Plaats je een combinatieweddenschap met 9 selecties, dan zijn er 30% boost bij de aanbieder. 11 selecties betekenen al 40% boost van je combinatieweddenschap. De maximale boost ligt bij 50%. Deze ontvang je vanaf 13 selecties in je weddenschap. Echter is dit nog niet alles bij een van de meest populaire betting sites Nederland. Met ook nog een stortingsbonus tot € 150 is er namelijk ook een attractief aanbod voor nieuwe klanten!
Pak tot 50% extra winst met je combinatieweddenschappen bij Bet777

De stortingsbonus van Bet777: Tot € 150 aan 100% van je storting

Nog geen account bij deze aanbieder? Op dit moment wachten er tot € 150 op je voor je eerste storting. Hiervoor dien je een account voor online sportweddenschappen aan te maken. Dit kan binnen enkele minuten door onze link naar de site van de bookmaker te volgen. Op de homepage van de bookmaker is het dan mogelijk via de button ‘registreren’ een account te registreren. Zodra je account voor weddenschappen bij Bet777 klaar is, wordt het tijd voor je eerste storting. Hierbij heb je de keuze uit onder meer Skrill of PayPal. Vanaf een bedrag van € 10 wachten er 100% van je storting als bonus bij de aanbieder.

De bonus moet nu nog worden vrijgespeeld. Let hierbij op de condities van de aanbieder. Je hebt na je storting 15 dagen tijd om de bonus vrij te spelen. Je bonusbedrag moet minstens 4 keer worden gespeeld tegen een minimale quotering van 2.00. In onze Bet777 ervaringen zijn deze bonuscondities de moeite waard. Met een percentage van 100% ontvang je een bijzonder leuke stortingsbonus. Ook het maximale bonusbedrag van € 150 ligt heel wat hoger dan bij de andere bookmakers. Wil je de € 150 pakken, moet je dus in totaal € 600 rondspelen. Volg nu dus onze link naar de site van de aanbieder. Maak daar je online wedden account aan en stort een eerste keer. Speel je bonus binnen de 15 dagen vrij. Daarna pak je ook nog 50% extra winst met de ComboMax bij Bet777!