Inzetten op de beladen partij tussen ADO Den Haag – Ajax

Jeroen van den Berg
05.10.2019

ADO Den Haag met drie verloren wedstrijden op rij krijgt de koploper van de Eredivisie op bezoek. Maakt ADO een kans tegen Ajax, dat zonder meereizende supporters speelt?

ADO pas op zes punten in de competitie

Twee van de acht wedstrijden van de club uit de hofstad werden gewonnen. De tegenstanders tegen wie Den Haag de punten kon pakken waren RKC en VVV. De laatste drie wedstrijden tegen Feyenoord., AZ en Emmen werden verloren. In deze 3 wedstrijden kreeg ADO maar liefst 7 goals om de oren. In totaal staat het aantal tegendoelpunten al op 16. Dit terwijl ADO zelf 10 keer wist te scoren. ADO bungelt nu op de 16e plaats in de Eredivisie en zou maar al te graag de weg naar boven inslaan. De nummer 12 VVV staat slechts op 3 punten afstand. De Hagenezen zouden dus erg veel baat hebben om tegen Ajax punten te pakken. Ajax had vorig seizoen weinig moeite in Den Haag maar het is algemeen bekend dat ADO de wedstrijden tegen Ajax altijd speelt met het mes tussen de tanden

Ajax imponeert in Europa maar heeft moeite in Nederland

De Amsterdammers lieten tegen Valencia weer hun kwaliteiten zien. De zeer overtuigende 3-0 overwinning was de tweede Champions League overwinning op rij. Ajax staat dus net als in de Eredivisie op kop. Voordat iedereen uitgaat van opnieuw een zegereeks zoals vorig seizoen moeten we toch opmerken dat het in de Eredivisie wat stroever gaat. De Nederlandse ploegen lijken de tactiek van Ajax door te hebben en ze redelijk lang van het scoren te kunnen houden. Zo werd er tegen Groningen vorige week pas in het laatste kwartier gescoord. We gaan eens kijken wat de online bookmakers van de wedstrijd verwachten. Zal Ajax het opnieuw lastig krijgen?

 

 

odds gokken ado ajax

©Interwetten

Wat de bookmakers verwachten van ADO – Ajax

Met PSV op net zoveel punten als Ajax weten de Amsterdammers dat ze geen punt kunnen laten liggen. We hebben de beste odds voor je opgezocht voor deze match en zijn uitgekomen bij Interwetten, Wil je meer over deze bookmaker weten kan je hier kijken naar onze Interwetten review. Dan de odds: Het lijkt bijna een zekerheid dat Ajax wint in Den Haag. Voor een Amsterdamse overwinning krijg je namelijk 1.12. Mocht ADO Ajax op een gelijkspel kunnen houden dan kan je hier lekker op verdienen.8.50 keer je inleg krijg je terug bij een gelijkspel. Het lijkt bijna onmogelijk als je naar de odds kijkt, maar stel nu dat ADO met de overwinning aan de haal gaat, dan staan de odds op 15.00!

Pak nu ook een bonus bij wedden op ADO – Ajax

Interwetten heeft een stortingsbonus voor je klaar staan. Dit is een 100% bonus tot €100 die je in 5 stappen kunt vrijspelen. Je hoeft de bonus slechts 5 keer rond te spelen op odds hoger dan 1.70.Als je bijvoorbeeld €100 euro stort en die heb je 5 keer rondgespeeld heb je dus €100 extra vrijgespeeld. Als je dit bedrag slechts 2 keer rond speelt betekent dit dat jouw bonus €40 is. Voor elke keer rond spelen krijg je dus 2%. Klinkt dit jou heel aantrekkelijk, klik dan op de link om direct naar Interwetten te gaan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.