Eerste thuiswedstrijd voor Ajax, kan Emmen verrassen in de Johan Cruijff Arena?

Geert Beukers
09.08.2019

Zaterdagavond ontvangt Ajax FC Emmen in de tweede ronde van de Eredivisie. Na het teleurstellende midweekse resultaat, eist het publiek nu een thuisoverwinning van de mannen van coach Ten Hag. Ajax zou het liefst wat krachten sparen, maar na het puntverlies vorige week tegen Vitesse, moet het vol aan de bak. Een lastig dilemma dus voor Ten Hag. We bespreken beide teams en gaan ook over de bonus van Svenbet

Vindt Ajax de weg naar boven of belandt Emmen in het linkerrijtje?

Met een volgens Dick Lukkien, onnodige nederlaag tegen FC Groningen staat Emmen nog op 0 punten. De coach van Emmen zag Nikolai Laursen, een van de nieuwe spelers, een goede kans op de openingstreffer missen. Volgens de oefenmeester had Emmen de wedstrijd zo maar kunnen winnen als de Deen iets zorgvuldiger met de kans was om gegaan. Emmen heeft overigens deze week Sergio Peña overgenomen van Granada. De 23-jarige international van Peru heeft een contract van 3 jaar getekend bij de club aan de Oude Meerdijk. Ook al wordt er veel verwacht van Peña, hij zal echter nog niet aan spelen toe komen In verband met de complexiteit van de internationale overschrijving en hij daarom dus nog niet speelgerechtigd is.

Landskampioen Ajax heeft het publiek nog niet echt kunnen overtuigen. De hele snelle goal in de Johan Cruijff Schaal deed menig Ajaxsupporter hopen op een monsterscore maar de uitslag besteken op 2-0. Tegen Vitesse wisten de Amsterdammers opnieuw twee keer te scoren, maar beide goals waren gelijkmakers. Ook tegen Paok was het Ajax dat dat een achterstand moest ombuigen naar een gelijkspel. De Amsterdammers hadden net als tegen Vitesse maar weinig grip op de tegenpartij en liet eigenlijk maar weinig zien van het spel van vorig jaar waar het hele wedstrijden kon domineren. Wil jij zelf ook domineren pak dan een Bookmaker bonus via onze speciale pagina.

Wat zeggen de bookmakers over Ajax- FC Emmen?

Als we de Nederlandse bookmakers moeten geloven heeft Emmen geen schijn van kans tegen Ajax. De laatste vier ontmoetingen kregen de Drentenaren maar liefst 16 doelpunten om de oren en wisten ze er slechts 2 te scoren. Alle vier de wedstrijden eindigen in een overwinning voor Ajax. Het zijn ongetwijfeld deze statistieken die de doorslag geven bij het bepalen van de quoteringen. Winst van Ajax geeft 1.08 momenteel. De kans dat beide teams gelijk spelen wordt ook niet groot geschat. Je krijgt 9.50 bij een gelijkspel. Inzetten op winst van Emmen levert maar liefst 23.00 op en kan voor de echte waaghals interessant zijn

Ajax speelt tegen Emmen - quoteringen voor wedden

Svenbet heeft momenteel een hele goede stortingsbonus van 100%. Om de bonus van maximaal €100 te cashen dien je 10 keer je stortings- en bonusbedrag in te zetten op odds van 1.90(+) binnen 30 dagen. Zeker een bonus die de moeite waard is dus! Nog meer informatie nodig? Lees dan vandaag nog Svenbet Nederland Ervaringen. Aanmelden kan via de knop die je hieronder kan terugvinden.

Over de auteur