Wedden op Ajax – Go Ahead Eagles op zondag 7 november

Jeroen van den Berg
05.11.2021

Na de overwinning op Dortmund plaatste overwinterde Ajax zich al na vier wedstrijden in de Champions League. Kunnen ze dit keer ook in de Eredivisie winnen?

Ajax verlies kostbare punten tegen Heracles

Hoewel veel fans al uitkeken naar het Champions League duel tegen Borussia Dortmund, moest er op zaterdag ook nog “even” gewonnen worden van Heracles. Na een midweek waarin Ajax niet in actie hoefde te komen, slaagde Ajax daar verrassend genoeg niet in. Ajax liep op het kunstgras in Almelo averij op en zag PSV naderen tot op twee punten.

Door het gelijkspel in Almelo kwam niet alleen PSV dichterbij. Ook het gat met Feyenoord en Utrecht werd kleiner omdat ook die ploegen wel wisten te winnen. Toch staan de Amsterdammers nog altijd bovenaan en heerst er er met name een hosannastemming. Nu Dortmund is verslagen en de overwintering in feit zal Ajax dit keer het niet verzuimen om punten te pakken. Ze zullen dan ook ongetwijfeld favoriet zijn bij beste bookmakers Nederland.

Go Ahead Eagles doet het goed met de 8e plek

Go Ahead werd gelijk tot degradatiekandidaat gebombardeerd aan het begin van het seizoen. Toch weet Kowet het bijzonder goed te doen en verrassen ze vriend en vijand. Zo heeft de Pride of the IJssel al zes keer op rij niet meer verloren en wisten ze bijvoorbeelde Heracles wel te verslaan. De laatste nederlaag was tegen AZ Alkmaar op 26 september 2021. Sindsdien werd er twee keer gelijkgespeeld maar verder vier keer gewonnen achter elkaar. Zowel op de Adelaarshorst als erbuiten doet Go Ahead het dus zeker niet onverdienstelijk.

Met vier zeges op rij neemt Go Ahead het nu op tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena, de club van Marc Overmars die bij 30 jaar geleden furore maakte bij de Eagles. Bij Go Ahead zijn er alleen wat langdurige blessures maar alle spelers die de laatste weken in actie kwamen lijken fit genoeg om te starten tegen de Amsterdammers. Kan Go Ahead opnieuw punten pakken? We gaan kijken wat ze bij Betcity verwachten van deze wedstrijd en pakken gelijk de Betcity bonus mee.

ajax go ahead eagles odds eredivisie 07-11-2021

©Betcity

Wedden met de beste odds op Ajax – Go Ahead Eagles

Je moet bij Betcity zijn als je de beste noteringen wilt zien voor deze wedstrijd. Ajax – Go Ahead Eagles is de laatste wedstrijd op zondag maar dat heeft geen invloed op de favorieten status van de Amsterdammers. Ajax is favoriet met 1.06 voor de overwinning. Voor een overwinning van de Go Ahead Eagles krijg je maar liefst 45 keer je inzet. Daarbij staat een gelijkspel ook nog op 14.50. De rollen zijn wel duidelijk. Gaat Ajax winnen in de eigen Arena? Vergeet niet onze Betcity review nog eens door te nemen als je dat nog niet hebt gedaan, inzetten doe je via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.