Wedden op Ajax – Willem 2 vanavond

Jeroen van den Berg
02.12.2021

Ajax trapt dit weekend de Eredivisie al af tegen Willem 2. Zo spelen de Amsterdammers dus niet dit weekend, meer op donderdagavond. Dat heeft te maken met het laatste Champions League duel van de Amsterdammers.  Wat betekent dat voor de odds op deze wedstrijd?

Ajax nog altijd koploper in de Eredivisie

Even leek het er op dat Ajax de leiding in de Eredivisie kwijt zou spelen. De Amsterdammers verloren afgelopen maand twee keer belangrijke punten terwijl de concurrentie, Feyenoord en PSV wel punten pakten. Toch veranderde de situatie afgelopen weekend. Ajax won een belabberde wedstrijd tegen Sparta op het Kasteel, terwijl PSV en Feyenoord allebei gelijk speelden. Feyenoord speelde gisteren nog een inhaalwedstrijd maar haalden Amsterdammers niet in. Ajax staat nu op de eerste plek in de Eredivisie en heeft 1 punt meer dan de Rotterdammers. De voorsprong op PSV bedraagt twee punten. 

Voor Ajax komt het duel tegen Willem 2 op een goed moment. De Amsterdammers krijgen zo meer tijd om zich voor te bereiden voor het laatste duel tegen Sporting in de Champions League op 7 december. Ajax is al zeker van groepswinst en kan dus krachten sparen tegen de Portugezen. Nu de spanning in de Eredivisie echter ook om te snijden is, kan Ten Hag zomaar eens besluiten om met de sterkste 11 in de Eredivisie te beginnen in plaats van de Champions League. Is Ajax favoriet in de eigen Johan Cruijff Arena? Dat gaan we zo bekijken bij de beste bookmakers.

Boosted odds Ajax WIllem 2

Willem 2 niet in goede vorm

Willem 2 draait niet al te best en staat momenteel 11e. De Tilburgers verloren vier keer op rij en wisten zelfs al acht keer niet meer te winnen. De laatste overwinning dateert van 25 september toen ze PSV versloegen met 2-1. Sindsdien is het echter bergafwaarts gegaan en kregen ze elke wedstrijd wel een doelpunt tegen.  In de huidige vorm lijkt het er niet op alsof Willem 2 in staat is om Ajax te verslaan. Daarbij zijn er ook nogal wat blessures en is het vooralsnog geen prettig debuutseizoen voor Fred Grim en assistent Denny Landzaat. Een nederlaag zou betekenen na het weekend zomaar eens op de 14e plek zou komen te staan. De Tilburgers wisten dan wel van regiogenoot PSV te winnen, dat was wel ruim twee maanden geleden. We gaan kijken naar de odds bij Betcity en pakken daar gelijk de Betcity bonus voor je mee.

Ajax Willem 2 odds 02-12-2021

©. Betcity

Wat zijn de odds bij Ajax – Willem 2?

Wedden op Ajax vs Willem 2 is nu extra interessant bij Betvity. Zo krijg je hier namelijk boosted odds als je nieuwe speler bent. Dat betekent dat je 4x je inzet krijgt voor een overwinning van de Amsterdammers. De reguliere odds voor winst van de ploeg van Erik ten Hag staan wat lager. Zeg maar gerust flink wat lager. Ajax staat op 1.09 en winst van Willem 2 staat maar liefst op 28.00. Zelfs voor een gelijkspel krijg je nog 12.35. Het lijkt er dus op dat de mannen van Grim met lege handen uit de Johan Cruijff Arena zullen vertrekken. Jij hoeft in ieder geval niet met lege handen achter te blijven, want alles over de verschillende bonussen bij deze bookmaker vind je terug in onze Betcity review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.