Anderlecht – Sint-Truiden, kan RSCA de weg omhoog inzetten?

Jeroen van den Berg
17.10.2019

De laatste wedstrijd van Anderlecht werd gewonnen, de match ervoor werd gelijkgespeeld. Anderlecht is dus al 2 wedstrijden ongeslagen, zet het de goede reeks voort?

Is de onrust bij Anderlecht voorbij?

Het waren tumultueuze weken bij Anderlecht. Buiten de zeer matige resultaten werd er ook een onderzoek ingesteld naar de rol van Vincent Kompany door de licentiecommissie. Kompany zou nadrukkelijk als coach gehandeld hebben terwijl hij hier niet de juiste papieren voor heeft. Anderlecht had na uitspraak van de licentiecommissie de keuze tussen €5.000 boete te betalen of de proflicentie in te trekken, Uiteraard zal de boete betaald worden en Kompany beterschap beloven.

Of we verandering gaan merken op het veld is nog maar te zien. Franky Vercauteren is aangetrokken als officiële coach maar Kompany zal zijn team natuurlijk nog steeds als speler blijven coachen. Anderlecht heeft de punten hard nodig dus wat extra coaching zal geen kwaad kunnen. Wat denken de beste bookmakers?

Sint-Truiden een wedstrijd minder maar 2 punten meer als Anderlecht

Sint-Truiden staat plek 12 met 11 punten uit 9 gespeelde wedstrijden. Anderlecht, dat 10 wedstrijden speelde staat op 9 punten. Beide teams hebben het lastig dit seizoen en dat toont zich in de gemaakte goals. Zowel Sint-Truiden als Anderlecht hebben slechts acht keer kunnen scoren, terwijl Sint- Truiden al 15 keer een tegengoal kreeg. De grote man bij Sint Truiden is spits Yahan Boli die reeds 5 goals heeft gemaakt. Als hij deze wedstrijd opnieuw weet te scoren dan staat hij na 10 wedstrijden al op de helft van zijn aantal van afgelopen seizoen.

Na de 4-0 nederlaag tegen Kortrijk zijn de pijlen dus gericht op een nieuwe overwinning om zo de voorsprong op Anderlecht te behouden. De betting sites geven goede odds op een overwinning van Sint-Truiden waar we zo dieper op in gaan

 

anderlecht odds stvv wedden

© Betrebels

De Anderlecht – Sin Truiden odds

RSCA moet thuis haast wel winnen van Sint-Truiden als we Betrebels moeten geloven. Een overwinning van Anderlecht staat op 1.44 Als je wilt inzetten op winst van Sint-Truiden dan raden we je zeker aan om dat hier te doen omdat we de hoogste quoteringen hier terugvinden. Winst van Sint-Truiden levert maar liefst 7 keer je inzet op. Ook voor een gelijkspel zien we hoge odds. 4.90 als de punten gedeeld worden in Antwerpen.

Inzetten bij Betrebels met welkomstbonus

Momenteel vind je zeer goede odds bij Betrebels en ook de welkomstbonus is aantrekkelijk te noemen. Zo krijg je hier nu 50% op je eerste storting die minimaal €10 dient te zijn. Als je bijvoorbeeld €50 stort, kan je gaan spelen met €75! Je hoeft alleen een email te sturen naar bonus@jetrebels.com zoals wordt aangegeven in bonusvoorwaarden en de bonus is binnen! Je hoeft je totale bedrag slechts 5 keer in te zetten op odds boven 1.75. Iets dat met de odds van Anderlecht – Sint-Truiden zeker wel lukt. Klik op de link om direct naar Betrebels te gaan.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.