Wedden op Antwerp – Zulte Waregem met mooie odds

Jeroen van den Berg
23.01.2020

In de zoektocht naar plaats zes stuit Zulte nu op Antwerp. Beide teams speelden voor de beker nog op woensdag en donderdag, Wie wint deze mooie wedstrijd ?

Speelt vermoeidheid een rol bij deze match?

Terwijl Zulte Waregem op woensdag speelde tegen Club Brugge en daar met een gelijkspel vertrok, speelt Antwerp het op donderdag nog op tegen Kortrijk. De bekerwedstrijden vonden dus midweeks plaats en dat heeft natuurlijk altijd wel gevolgen voor de hieropvolgende wedstrijd. Zulte heeft een extra rustdag en zou dus normaliter iets fitter aan de wedstrijd moeten kunnen beginnen.  Wie van deze teams komt het beste voor de dag op zondag en heeft dus de meeste kans om de wedstrijd te winnen? We gaan bij Ladbrokes bonus kijken wie volgens hen de beste papieren heeft.

Resultaten uit het verleden

Het voordeel van de tweede seizoenshelft is natuurlijk dat we kunnen terug kijken naar de vorige ontmoeting dit seizoen tussen de twee clubs. De laatste wedstrijd  tussen Antwerp en Zulte Waregem. De vorige keer dat beide teams elkaar troffen was vroeg in het seizoen. Op 1 september speelde Zulte thuis tegen Antwerp en won de wedstrijd met 2-0 van Antwerp. De einduitslag  werd al in de eerste helft bepaald met een goal van Berahino en een benutte strafschop van Davy de Fauw. Kan Antwerp dit keer wel winnen?  Het lijkt echt belangrijker om te kijken naar de huidige resultaten van beide teams aangezien Antwerp al lange tijd niet meer heeft verloren en Zulte  de laatste twee matchen juist verloren heeft. Zulte Waregem zal dus van goede huize moeten komen als ze Antwerp in eigen huis willen verslaan

 

odds voor antwerp zulte

©Ladbrokes

Wie is de favoriet voor deze match?

Als we de recente resultaten bekijken, zien we dat Antwerp in een goede reeks zit. Het Zulte van coach Francky Dury, doet het een stuk minder, ondanks het gelijkspel tegen Brugge in de beker.  Wat denken de bookmakers van deze wedstrijd? Als Antwerp thuis weet te winnen van Zulte, dan staan de odds op  1.58 wat een flink verschil geeft met de notering voor een overwinning van Zulte. Hier krijg je namelijk 5.70 keer je inleg voor terug. Ook bij een gelijkspel tussen beide teams lopen de quotes flink op. 4.15 wordt er nu gegeven als beide clubs een punt pakken uit deze match.  Je kan dus goed verdienen als jouw voorspelling klopt bij deze wedstrijd. Deze odd vind je dus terug bij  de bookmakers van Ladbrokes waar we een zeer uitgebreide Ladbrokes review van hebben geschreven. Maar vergeet ook zeker de Ladbrokes bonus niet voor extra wedplezier. Hieronder zullen we die uitgebreid toelichten.

De geweldige Ladrokes bonus

Wedden op deze mooie Pro League match doe je natuurlijk met een nog mooiere Ladbrokes bonus. Je krijgt namelijk een freebet van 100%  ter hoogte van je eerste storting.  met een maximum van € 200. Als jij dus €  100 stort, krijg je gewoon een freebet van € 100 Je minimale storting dient €10 te zijn en de freebet dien je binnen een week in te zetten op odds boven 1.50 Dit is dus een super bonus met mooie voorwaarden. Kop deze bonus direct binnen via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.