Pak € 5 Cadeau Zonder te Storten en Zet In!

Peter Groen
25.06.2018

Op dinsdagavond treffen IJsland-Kroatie en Nigeria-Argentinie voor de laatste duels van Groep D. Wij blikken in dit artikel vooruit op beide duels en de bijbehorende quoteringen en laten je eveneens kennis maken met bookmaker b-Bets. B-Bets ontvangt zowel Nederlandse als Belgische klanten met € 5 gratis zonder storting + een 100% tot € 100 stortingsbonus.

Hoe krijg ik € 5 gratis zonder te storten bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets buttons op onze website en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed.
  • Speel voor € 80 binnen 30 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Saldo over? B-Bets zet dan € 50 van je bonusgeld om in echt geld!

Maak een storting en krijg nog eens € 100 extra!

Naast bovenstaande Gratis Bonus Zonder Storting Sport wacht er ook nog eens een 100% tot € 100 stortingsbonus op jou. Je zet je bonusgeld om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger. Bookmaker b-Bets biedt je daarnaast ook nog eens veelvuldige tijdelijke promoties. Je kunt op tientallen verschillende sporten wedden met vele selecties per evenement. B-Bets behoort tot de Bet Sites die onder de categorie Bookmakers iDeal valt en geeft je ook de gelegenheid om te storten met bijv. Bancontact, Skrill, Neteller, Visa, Mastercard of een PaySafeCard. Een uitstekende bookmaker voor al jouw weddenschappen!

Voorbeschouwing en Odds duels Dinsdag 26/6

Groep D is erg interessant met Kroatie aan kop met 6 punten gevolgd door Nigeria met 3 punten en IJsland en Argentinie met 1 punt. De Kroaten zijn reeds zeker van de volgende ronde en gaan sowieso verschillende spelers sparen. IJsland moet winnen en de quotering van 3.65 is dan ook zeker niet slecht. Gelijkspel is 3.40 en winst Kroatie 2.15. Argentinië stelt enorm teleur dit toernooi en de 1.55 quotering tegen Nigeria is dan ook niet al te hoog. Meer value zit er in gelijkspel @ 4.30 of winst Nigeria @ 6.25. Zelf gaan wij voor de 1X optie (winst/gelijkspel Nigeria) @ 2.45. Wat kies jij? Speel met je bonus bij b-Bets en win!