Arsenal – Bayern odds in de ICC met € 30 risk free bet

Geert Beukers
15.07.2019

Deze week krijgen we al de zevende editie van dit internationaal vriendschappelijk toernooi. In totaal strijden er 12 teams mee voor de overwinning van de International Champions Cup beker. De eerste wedstrijd die we hieronder meteen in de kijken zetten is Arsenal – Bayern met nog eens een geweldige risk free bet promo en een wedden bonus!

Wat is de International Champions Cup?

De ICC wordt elk jaar in juli als voorbereiding op het seizoen in een ander land gespeeld. Dit jaar krijgt voornamelijk Amerika de eer om de organisatie van het toernooi op zich te nemen. Andere landen die ook wat matchen mogen organiseren zijn bijvoorbeeld, Zweden, China, Wales en Singapore. De voetbal matchen worden over zowat heel het Amerikaanse land gespeeld, met gaststeden zoals New York, Washington DC, Kansas City, en helemaal aan de andere kant van het land zelfs California. Er worden dus heel grote afstanden afgelegd! Maar goed, Arsenal – Bayern wordt allereerst gespeeld in California om 5u s’nachts op donderdag.

Odds Arsenal – Bayern: Wat kunnen we zoals verwachten?

Het is altijd een beetje moeilijk om in te schatten hoe hard ploegen zich zullen inzetten om een vriendschappelijke partij te winnen. Het feit dat er een beker en wat extra prestige valt te grijpen helpt dan zeker al een heel stuk. Op papier hebben de Duitsers de beste ploeg. De gasten van manager Niko Kovac spelen samen heel sterk, en wonnen met genoeg overtuiging de Bundesliga vorig seizoen. Enkel Dortmund kwam in de buurt met een 2 punten achterstand op de laatste speeldag.

Arsenal stond vijfde, met wel maar 1 en 2 punten respectievelijk verschil tussen Chelsea en Tottenham Hotspur. Wat zullen de Engelsen presteren tegen het vlotte overgangsspel van de Duitsers? Met het ontbreken in de Champions League is dit misschien wel het perfect moment om toch nog even hun waarde te bewijzen. We kijken even wat de online bookmakers denken over de quoteringen van deze partij.

Quoteringen Arsenal - Bayern in de International Champions Cup

Pak je risicoloze weddenschap bij Svenbet op Arsenal FC – Bayern Munich tot €30

Alle bestaande en nieuwe klanten bij Svenbet krijgen een fantastisch aanbod voor deze wedstrijd.  Maak simpelweg een storting en plaats een weddenschap op Arsenal – Bayern van minstens € 10 op odds van minstens 1.60.

  • Alleen enkele pre-match weddenschappen tellen mee, dus geen combi bets
  • Draw-no bet en handicap bets tellen ook niet mee
  • Na de match zal je de customer service binnen de 48 uur moeten contacteren voor je free bet te ontvangen
  • De free bet moet je inzetten met odds van 2.0 minstens binnen de 7 dagen

Voor meer informatie over deze promotie verwijzen we je graag naar de Svenbet website. Heb je niet genoeg aan dit aanbod? Je kan ook nog eens de geweldige Svenbet bonus van 100% tot € 100 ontvangen.  Registreren bij deze bookmaker is heel eenvoudig en kan via onderstaande link!