€ 70 aan Free bets for Australian Open

Gaston Dupont
15.01.2019

De Australian Open 2019 is van start gegaan en Circus heeft een geweldige promotie! Je kan tot € 70 aan Free Bets in de wacht slepen en hieronder vertellen we je wat je dient te doen om deze 70 euro te verkrijgen. Wedden op de Australian Open 2019 is nog nooit zo interessant en dit voor zowel nieuwe Nederlandse en Belgische wedders als bestaande.

Australian Open: € 70 Free Bets

Bij Betting Sites Nederland Circus kan je wedden op de Australian Open en hoe meer je dit doet, hoe meer kans je maakt om de maximum Free bets te krijgen. Je kan elke dag wedden op de Australian Open en hoe meer winnende bets, hoe hoger je Free Bets voor volgende week. Wat dien je hiervoor te doen:

 • Log in op je account en zorg dat er voldoende cash op je account staat.
 • Plaats weddenschappen op de Australian Open met min. 1.60 notering.
 • De bet dient cash, enkelvoudig, prematch of live te zijn.
 • De minimum inzet bedraagt 10 euro per bet.
 • Weddenschappen dienen op de dag zelf afgesloten te worden.
 • Hoe meer juiste bets, hoe groter de Free Bet.
 1. gewonnen weddenschap, krijg je 1 Free bet van € 1.
 2. gewonnen weddenschappen, krijg je € 2 Free Bets.
 3. weddenschappen, geven je € 3 Free Bets.
 4. gewonnen bets, geven je € 4 aan Free Bets.
 5. bets die je wint, je ontvangt € 6 Free Bets.
 6. bets gewonnen? Je krijgt € 8 Free Bets.
 7. gewonnen bent, geeft je € 10 Free Bets.

Deze Free Bets ontvang je elke dag van de komende week. Dus gedurende 7 dagen kan je een Free Bet van € 10 krijgen. In totaal voor 70 euro aan Free Bets. Deze Free Bets dien je binnen de 7 dagen te gebruiken en enkel de winst wordt op je account gestort. deze winst hoeft niet meer rond gespeeld te worden.

 

Wedden Australian Open 2019

Nieuwe wedders bij Circus: € 250 bonus + € 10 gratis

De Circus bonus is momenteel een van onze beste bookmakers bonussen op de markt. Je hoeft je enkel via onze site te registreren bij Circus en je ontvangt de bonus Circus van 100% tot € 250. Bij de registratie ontvang je al 10 euro gratis, zodat je de site kan uitproberen alvorens over te gaan tot een storting. Hou er rekening mee dat je deze gratis bonus niet onmiddellijk kan laten uitbetalen. Je zal dit 30 keer dienen rond te spelen en dit op minimum noteringen van 1.60.

Als je de 250 euro aan Free bets dient vrij te spelen, dien je je cash geld eerst in te zetten en dit op minimum noteringen van 1.50. Per 10 euro die je cash hebt ingezet, zal je een Free Bet van 10 euro ontvangen die je dan kan inzetten zoals de Free Bets van de Australian Open.

Over de auteur