AZ Alkmaar – Utrecht : €10 Free + maandelijks €5

Gaston Dupont
18.01.2019

Nu de winterstop erop zit, worden de nationale competities weer op gang geschoten. Met twee ploegen uit de top zeven die elkaar treffen, hebben we deze wedstrijd AZ Alkmaar – FC Utrecht eruit gepakt. Beide ploegen hebben nog heel wat om voor te spelen, zoals onder andere de Europese plaatsen. Bij Bet777 kan je wedden en kan je tevens genieten van een exclusieve bonus van € 10. Bovendien is er ook nog de normale welkomstbonus van Bet777: 50% tot €150 waar je recht op hebt, als je vandaag nog over gaat tot een storting. Lees hier meer over AZ – Utrecht.

Registreer je en pak € 10 gratis + € 5 per maand

Als je je via ons inschrijft zal je 10 euro gratis krijgen na de eerste maand en vervolgens zal je elke maand 5 euro gratis krijgen. Dit zijn de stappen die je dient te volgen:

  • Klik hier op de Bet777 Button en registreer je account.
  • Gebruik de code “TOPFREE”
  • Je krijgt automatisch 10 euro op je spelers account na de eerste maand.
  • Plaats de daaropvolgende maanden bets van 5 x € 10 en pak weer € 5 gratis.
  • Dit elke maand en voor de rest van je leven.
  • Respecteer wel de minimumnoteringen van 1.70 voor enkelvoudige bets
  • en 2.00 voor combinatie weddenschappen.
  • Deze Free bets dien je binnen de 3 dagen te gebruiken.

Dit kan alvast tellen als een eerste kennismaking met bookmaker Bet777.

Stort en pak 50% tot € 150 Bet777 bonus

De hierboven beschreven Bet777 bonus is enkel voor wedders die zich via ons inschrijven. De 50% tot € 150 is voor iedereen geldig. Zodra je een storting maakt op je account met bijvoorbeeld Visa, Mastercard of een overschrijving, zal je merken dat je een bonus ontvangt. Deze bonus is 50% van je gestort bedrag en dit tot maximaal 150 euro. De maximale bonus krijg je bij een storting van meer dan 300 euro. Je storting en bonusgeld blijven gescheiden en je bonus kan je pas laten uitbetalen als je deze 4 keer hebt rondgespeeld. Weddenschappen met minimum odds van 2.00 komen hiervoor in aanmerking. Je bent wel beperkt in tijd, want Bet777 geeft je slechts 7 dagen de tijd.

 

Wedden AZ Utrecht

Noteringen AZ Alkmaar – FC Utrecht

De tendens, als we kijken naar de Beste Bookmakers komen voor deze wedstrijd overeen. AZ staat zevende in het klassement met drie punten minder dan Utrecht, maar toch zijn ze de favoriet met een notering van 1.95. Utrecht moet het zelfs stellen met een odd van 3.65 en een gelijkspel krijgt dan weer 3.75. We vinden de notering van Utrecht goed en wagen onze kans bij hen. Maar we beseffen wel dat Utrecht nog maar twee keer op verplaatsing heeft gewonnen. Toch doet AZ Alkmaar het thuis ook niet zo goed, vandaar de redenering om ons geld op Utrecht te plaatsen.