Barcelona aast op revanche tegen Villareal

Jeroen van den Berg
23.09.2019

2-0 verliezen van promovendus Granada, dat deed Barcelona afgelopen zaterdag.Kan het zich revancheren tegen Villarreal dat een plek boven Barcelona staat?

Een lastig seizoen voor Barcelona?

Niemand verwachtte het maar Granada wist de nul te houden tegen Barcelona en zelfs te winnen van de Catalaanse grootmacht. Een slippertje zou je kunnen denken maar de statistieken over de eerste vijf La Liga wedstrijden laten zien dat dit wel eens een heel lang seizoen kan worden van Barcelona.

Barça staat nu op de achtste plek in de Primera Division met maar al vier punten achterstand op koploper Atlético Madrid. Ook aartsrivaal Real Madrid staat vier punten voor op de supersterren van Barcelona.

Villarreal heeft de smaak te pakken

Na twee overwinningen op rij, 5 goals voor en 0 tegen is Villarreal een gevaarlijke tegenstander voor Barcelona om tegen te komen. De openingswedstrijd van de Spaanse competitie werd spectaculair gelijk gespeeld met 4-4 tegen hetzelfde Granada en ook werd er gelijkgespeeld. De enige wedstrijd die verloren werd was de uitwedstrijd bij Levante waar het met 2-1 ten onder ging. Villarreal, net als Barcelona is het meest scorende team in La Liga momenteel. Beide teams wisten reeds 12 keer te scoren, Barcelona heeft echter 9 goals om de oren gekregen en Villarreal 8.

Het kan dus een erg open wedstrijd worden met twee ploegen die maar wat graag omhoog willen klimmen en vaak weten te scoren. Ook de beste bookmakers hebben hun licht laten schijnen op deze wedstrijd en daardoor zien we zeer interessante odds.

barelona villarreal wedden top quoteringen

© Bet90

Wat de bookmakers verwachten van Barcelona – Villarreal

De bookmakers Nederland geven de voorkeur aan Barcelona. Dat zal wellicht te maken met de sterrenstatus van de Catalanen en natuurlijk ook het thuisvoordeel. Bij Bet90 zien we dat als je inzet op winst van Barcelona, je hier slechts 1.28 voor krijgt. Inzetten op winst van Villarreal levert maar liefst 9.25 op! Mocht het nu in Barcelona niet verder komen dan een gelijkspel levert dit 6.10 op. Als je niet gelooft dat Barcelona zich kan revancheren loont het dus zeker om in te zetten op een gelijkspel of zelfs winst van Villarreal.

Bet90 met mooie welkomstbonus

De bovengenoemde odds komen bij Bet90 vandaan waar er ook een mooie welkomstbonus ligt te wachten voor nieuwe spelers. Je krijgt namelijk maar liefst 50% van je gestorte bedrag tot een bedrag van € 100! Je kan dus gelijk inzetten met extra geld op onder andere Barcelona – Villareal en tal van andere wedstrijden en sporten. De klantenservice van Bet90 contact is bovendien zeer goed te bereiken en reageert supersnel zoals je ook in onze review terug kunt zien. Klik op de link beneden om gelijk door te gaan naar Bet90!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.