Euro 2020: Wedden op EK-match België – Rusland 12-06-2021

Jeroen van den Berg
09.06.2021

Zaterdag begint het EK voor de Rode Duivels. Wat is de favorietenstatus voor de Belgen dit EK? We bespreken de odds en mogelijkheden bij deze wedstrijd voor EURO2021 van België tegen Rusland.

België favoriet in Groep B

Door onder andere de geweldige kwalificatieronde waarbij alle wedstrijden gewonnen werden en er maar liefst veertig keer gescoord werden, is België één van de kanshebbers dit EK. Met Rusland, Denemarken en Finland in de poule is België in ieder geval al EK-favoriet in de eigen groep. We hebben trouwens een eigen pagina geschreven over

>> Belgie als EK-favoriet <<

De laatste oefenwedstrijd van België tegen Kroatië, de verliezend finalist van het WK drie jaar geleden werd gewonnen. België lijkt klaar te zijn voor het EK. De Rode Duivels hoeven niet echt te vrezen voor tegenstand in de groep. Denemarken heeft een redelijke ploeg maar zal het toch af moet leggen tegen België. Rusland werd de laatste twee jaar al twee keer verslagen. De ploeg onder leiding van Roberto Martinez zou dan ook zonder problemen groepshoofd moeten worden.

Voor het zover is, heeft Martinez nog de taak om aan zijn team te sleutelen en een mooie opstelling te smeden voor de groepswedstrijden. De bookmakers België zullen ongetwijfeld uitgaan van een overwinning. Laten we eerst nog even kijken of Rusland tegenstand kan bieden.

Je kan trouwens tijdens dit EK ook wedden op de andere ploegen als EK favorieten, en pakweg ook op wie wordt EK topscorer.

Belgie – Rusland EK odds
1/X/2 odds

betway logo klein

Bet777 logo kleiner

Het BetFIRST logo

Winnaar Belgie 3.00 1,76 1,71
Gelijkstand 3,75 3,75 3,80
Winnaar Rusland 5,00 5,50 5,50

Rusland gaat voor de tweede plek in de groep

Met België in de groep als absolute topfavoriet zit er voor de Russen niet veel meer op dan vol voor de tweede plek te strijden. Rusland, dat zondag met 1-0 van Bulgarije won, heeft geen sterke reeks neer kunnen zetten in 2021. Voor de tweede plek zal het moeten strijden met Denemarken. Rusland zal tegen België hopen op een gelijkspel. Een overwinning zal lastig worden gaf hoofdcoach Stanislav Cherchesov al aan. De Russen moeten het doen zonder Fedor Kudyashov. De overige mannen in de selectie van Cherchesov lijken allemaal fit te zijn. Rusland zal vechten voor elk punt tegen België. Of ze ook daadwerkelijk een kans hebben volgens de beste bookmakers zie je hieronder.

Wedden op rusland belgie 12-06-20210 EURO 2020

©Betfirst

Waar vind je de beste odds om te wedden?

Van de bookmakers zien we dat er bij Betfirst de hoogste noteringen worden aangeboden. We hadden niet anders verwacht dan dat Betfirst favoriet zou zijn, Belgie staat op 1.71 terwijl je voor een overwinning van Rusland 5.75 krijgt. Een gelijkspel geeft 3.80. Wat ons betreft wint Belgie de eerste wedstrijd in de groep.  Lees voor het Ek begint ook nog even onze Betfirst review. De link hieronder brengt je direct naar de odds bij deze bookmaker.

Bij Betway krijg je de beste odds voor Belgie als winnaar van deze wedstrijd namelijk 3.00. Dat is 3x je inzet terug als de Rode Duivels het winnen van de Russen. Geen enkele bookmaker doet het daarmee beter, en dat zijn we inmiddels ook wel gewoon van onze Betway ervaringen. Wed op Belgie – Rusland bij Betway via de knop.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.