Wedden op België tegen Tsjechië op zondag 5 september

Erik de Kort
03.09.2021

Verstevigt België de koppositie in Groep E door thuis nummer 2 Tsjechië te verslaan? Dat is de grote vraag. Hier lees je de voorspelling op deze vraag en pak je ook gelijk de beste odds om mee te wedden op Belgie – Tsjechie in deze WK-kwalificatiematch.

België kan een monsterslag pakken tegen Tsjechië

Door Tsjechië op zondagavond aan de kant te zetten kan België zeer goede zaken doen op weg naar het WK in Qatar. Dit kan wel eens het laatste toernooi zijn van de gouden generatie van de Rode Duivels. Er wordt al zo lang gehoopt op een overwinning op een groot eindtoernooi. Die kans lijkt met de dag kleiner te worden, de jonge Golden Boys zijn inmiddels al weer aardig op leeftijd en het lijkt alsof het EK in 2024 voor veel van deze spelers niet meer reëel is.

Dus zit er nog maar een ding op voor de mannen onder leiding van Roberto Martinez en dat is vlammen op het Wk in Qatar. De kwalificatieprocedure verloopt zonder al te veel problemen. Er werd puntverlies geleden tegen tsjechië maar verder werd alles (ruim) gewonnen. Wales werd met 3-1 verslagen en daarna veegde België met 8-0 de vloer aan met Wit-Rusland.

Donderdagavond won België met 5-2 van Estland en daarmee lijkt de smet van het teleurstellende EK toch wel wat weg te zijn gespoeld. Geven de bookmakers België dan ook de favorietenrol tegen Tsjechië? Daar kom je zo achter, laten we eerst eens kijken wat Tsjechië er van bakt in de WK kwalificatiereeks.

Tsjechië is de enige ploeg die België kan volgen

Groep E lijkt na vier wedstrijden al redelijk beslist. België staat drie punten los van Tsjechië en dat komt door de nederlaag tegen Wales op 31 maart. De eerste wedstrijd van in de zoektocht naar het WK ticket werd gewonnen van Estland met 6-2. Afgelopen donderdag werd er met 1-0 van Wit-Rusland gewonnen en daarmee staat Tsjechië nu op 7 punten. 

De ploegen onder Tsjechië hebben drie punten en daarom is de match tegen België van groot belang voor Tsjechië. Een verlies kan zomaar betekenen dat het toch opeens spannend kan worden voor de Tsjechen. Kan Tsjechië het resultaat van speeldag 2 tegen België herhalen. In die wedstrijd was het Tsjechië dat de eerste goal maakte, maar was het Lukaku die roet in het eten gooide. De odds van de beste bookmakers zie je hieronder.

Wedden op Belgie - Tsjechie 05-09-2021 odds

©Unibet

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Wedden op België – Tsjechië doe je natuurlijk alleen met de hoogste odds. Betfirst is de partij waar je de beste noteringen kunt vinden. België is topfavoriet met 1.35  Voor wedden op Tsjechië krijg je acht keer je inzet. Een herhaling van de vorige wedstrijd lijkt er niet in te zitten, toch levert een gelijkspel je wel 5.10 op. Prima odds om te wedden op België – Tsjechië . Vergeet overigens ook niet om eens de Unibet review door te lezen voor alle ins en outs over deze bookmaker.