Besiktas Genk of Standard Krasnodar tot € 200 extra

Gaston Dupont
24.10.2018

Wil je donderdag wedden op Besiktas Genk of Standard Krasnodar? Kies dan zeker voor BetFIRST en de fantastische welkomstpromotie die ze hebben: 100% tot €200. Daarnaast hebben ze ook nog geweldige acties, zodat je bij deze bookmaker gebakken zit voor nu en de toekomst. Hieronder kijken we vooruit naar beide wedstrijden en leggen we je uit hoe je van deze promotie kan genieten.

Verdubbel je storting bij BetFIRST

  • Registreer je account door hier op de button te klikken.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard,…
  • Je ontvangt 100% tot €200 extra als bonus.
  • Daarna dien je tweemaal je storting en bonus in te zetten
  • en dit op minimum odds van min 1.40 en dit binnen de 30 dagen.

Wedden op Besiktas Genk

Racing Genk imponeert in de nationale competitie, maar ging verrassend onderuit op bezoek bij Sarpsborg 08. De Limburgers hebben wel drie punten, net zoals de andere teams in de groep, na winst tegen Malmö. Besiktas won tegen Sarpsborg 08, maar verloor dan weer van Malmö. In het onderling duel is Besiktas de favoriet met 2.15 notering, terwijl Genk een odd krijgt van 3.35. Dit zijn beste quoteringen voor Genk, want Besiktas is niet aan zo’n goede run bezig, met al 3 wedstrijden op rij dat ze niet gewonnen hebben. Wel moeten we meegeven, dat Besiktas in eigen huis al 4 wedstrijden op rij gewonnen heeft. Bij Genk is Trossard afwezig voor komend duel en hij is toch de topschutter van Genk. Zullen ze zijn afwezigheid voelen?

bonus betfirst

Wedden op Standard Luik FC Krasnodar

Het lijkt erop dat Michel Preud’homme Standard Luik eindelijk op de rails heeft gekregen. Ze hebben vier wedstrijden niet verloren en wonnen de klassieker tegen Brugge een paar weken geleden. Maar zijn ze al sterk genoeg om afstand te nemen van Krasnodar? Deze ploeg is niet te onderschatten en won afgelopen speeldag nog tegen Sevilla met 2-1. De Spaanse ploeg die Standard verpletterde met 5-1. Beste Bookmaker BetFirst heeft als odd 2.35 voor een overwinning van Standard, terwijl Krasnodar een notering heeft van 3.00.

Over de auteur