Wed bij BetFIRST op EK 2016 en krijg € 20 inzet gratis!

Peter Groen
18.05.2016

In de aanloop naar het EK 2016 pakt BetFIRST uit met een prachtige actie. Als jij voor aanvang van het toernooi EK weddenschappen plaatst, met een quotering naar keuze, ontvang je bij aanvang van het toernooi 50% van je inzet tot € 20 gratis terug! Wij vertellen je exact hoe je mee kan profiteren. Zowel voor Nederland als België!

Hoe ontvang ik € 20 gratis van BetFIRST

  • Registreer je via onderstaande banner of log in.
  • Maak een storting met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact.
  • Ga naar de Promotie Sectie, EK Sectie en klik op deelnemen.
  • Plaats je EK weddenschappen naar keuze voor 10/6.
  • Ontvang 50% van je inzet tot € 20 op 10/6 cadeau!

Het ontvangen bedrag kun je hierna 2x inzetten op quoteringen van 1.50 of hoger en is hierna volledig vrijgespeeld. Een enorm interessante Wedden op EK 2016 actie. Profiteren van de actie kun je direct via onderstaande banner. Met deze actie houdt het echter nog niet op!

Ontvang € 20 gratis van BetFIRST

Wed € 70 risicovrij na aanmelding bij BetFIRST

Dat BetFIRST een geweldig welkomstbonus en veel promoties biedt concludeerden wij reeds in onze BetFIRST Review en met 9,5 punt is dit ook de beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen. Een aanmelding bij BetFIRST levert je een risicovrije eerste weddenschap van € 60 op. Gaat je weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet tot € 60 terug.

Daarnaast krijg je ook je inzet tot € 10 terug bij je eerste mobiele weddenschap! Beide door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Ook ontvang je 10 Gratis PronoFoot punten (t.w.v. € 10) en gratis toegang tot de BetFIRST LiveStream! Een geweldige BetFIRST Bonus en ideaal voor het EK dat in aantocht is. Meld je onderstaand aan en profiteer van beide acties!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Bonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.