Nieuw bij BetFIRST? Wed € 100 risicovrij!

Peter Groen
19.05.2017

Een ongekende kans voor alle nieuwe Nederlandse en Belgische wedders bij bookmaker BetFIRST. Direct na je aanmelding kun je een weddenschap plaatsen met een inzet tot € 100 en bij verlies ontvang je je gehele inzet terug! Daarnaast wed je ook € 10 risicovrij met je eerste mobiele weddenschap en zijn er nog tal van andere redenen om je aan te melden!

Hoe wed ik € 100 risicovrij?

  • Klik op een van de BetFIRST Banners op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Bancontact, PayPal, PaySafeCard.
  • Wed tot € 100 voor de eerste keer op een bet en quotering naar wens.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang je inzet terug!
  • Speel dan cashback bedrag 1x rond op 1.20(+) odd binnen 30 dagen.

Nu aanmelden en € 110 Bonus ontvangen

Wed ook mobiel € 10 risicovrij!

Naast bovenstaande promotie voor nieuwe klanten is er ook nog een mobiele actie. Plaats voor de eerste keer een weddenschap via je mobiel of tablet via de mobiele website of de BetFIRST App en bij verlies krijg je je inzet tot € 10 terug. Opnieuw door een mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Dit bedrag speel je reeds vrij door opnieuw 1x in te zetten. Ditmaal kun je inzetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Bei zowel de € 100 als € 10 actie zijn er verder geen voorwaarden als je je eerste weddenschap wint.

BetFIRST – Geweldige bookmaker!

Onze website Beste Bookmakers is gespecialiseerd in het testen van bookmakers. BetFIRST komt hier geweldig uit de bus, het behoort zowel in de categorie Bookmakers Belgie als Bookmakers Nederland tot de top. Dit komt onder andere doordat de website zeer flexibel en Nederlandstalig is en je onder andere kunt storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal en een PaySafeCard. Daarnaast is ook de klantenservice top doordat deze zowel via telefoon, mail als chat te bereiken is. Ten slotte is ook het wedden aanbod zeer uitgebreid, zowel pre-match als live en zijn de quoteringen van prima niveau. Reden genoeg om je aan te melden bij BetFIRST en het zelf uit te proberen!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *