Combi boost: +5% op de FA Cup

Gaston Dupont
04.01.2019

De FA Cup – derde ronde – gaat vandaag van start met een wedstrijd tussen Tranmere Rovers tegen Tottenham Hotspur. Natuurlijk is Tottenham de favoriet om deze wedstrijd te winnen, maar als je hier op wedt dan zal je weinig winst krijgen. Daarom is het verstandig om aan Combi boost weddenschappen te doen.

Combi boost + 30%

Met Combi boost weddenschappen kan je een extra winst opstrijken tot + 30%. Dit zijn verschillende wedstrijden die door Goksites Voetbal Circus uitgekozen zijn en waarmee je elke dag een bepaald winstpercentage bovenop de normale notering krijgt. Net zoals de combo weddenschappen, dien je met de combi boost weddenschappen meerdere evenementen selecteren met een enkel wedticket. Al je voorspellingen dienen juist te zijn, en kan je genieten van een combi boost die hoger ligt dan de normale marktwaarde van je weddenschappen. Afhankelijk van je gekozen combi, wordt de winst dan verhoogd met percentages tussen 5 en 30%.

Combo boost + 30%

Gekozen Combi Boost Circus

Bij Circus is er gekozen voor de Combi boost van twee wedstrijden en de kans dat je wint is heel groot. Bij de eerste wedstrijd speelt Premier League ploeg Bournemouth thuis tegen Brighton, en twee weken geleden wonnen ze nog met 2 – 0 van hen.  De normale notering voor winst is 1.91. Ook bij Aston Villa is de quotering 1.91 voor winst tegen Swansea. Wedden op thuisploegen in combinatie weddenschappen is altijd een goede strategie. Voor beide wedstrijden is er een extra winst van 5% te pakken. Hou de pagina van Circus in het oog om steeds die combi boost te pakken.

Circus – Uitblinker in geschenken

Bij Circus kan je voor 10 euro gratis wedden op voetbal zonder storting, dit omdat je 5 euro krijgt bij de registratie van je account en 5 euro voor het invullen van je telefoonnummer. Plaats deze 10 euro op weddenschappen met noteringen van plus 1.60 en dit 30 keer. Er is geen tijdslimiet verbonden aan het vrijspelen van dit gratis geschenk. Ook Belgen en Nederlanders kunnen genieten van de € 250 aan Free Bets die de Circus app bonus te bieden heeft.

 

Over de auteur