Wedden op wielrennen met dagelijkse freebet

Erik de Kort
16.11.2019

Ben jij een groot wielerfanaat en zet je graag in op wielrennen? Dan hebben wij nu een hele mooie actie gevonden waarbij je elke dag een freebet krijgt.

Hoe krijg jij de dagelijkse freebet?

Als wielerfan vind je gedurende het hele jaar mooie (dag) koersen om op in te zetten. Met de grote wielerrondes en de voor- en najaarsklassiekers zijn er het hele jaar door mooie wed mogelijkheden om in te zetten op wielrennen. We zien dat het aanbod bij de online bookmakers nu wat minder is vanwege het seizoen natuurlijk maar toch kun je al wedden op de favorieten voor Milaan – San Remo, Parijs – Roubaix en zelfs de Tour. 

Bij Bwin pak je nu een 5 Euro freebet zodra je inzet op wielrennen. Zodra je 10 Euro inzet op odds hoger dan 1.50 krijg je direct de 5 Euro gratis bet in je account toegevoegd. Deze deal kun je een keer per dag gebruiken afhankelijk van het wielren aanbod op de site. Buiten wielrennen heeft Bwin een zeer groot aanbod aan andere sporten en kan je de freebet ook gebruiken voor andere sporten dan het wielrennen. 

Meer informatie over deze bookmaker

Een groot voordeel bij Bwin is dat de website volledig in het Nederlands is. Ook de Bwin klantendienst is in het nederlandstalig te bereiken. Bwin is onze favoriete bookmaker op de Belgische markt en dat is niet alleen vanwege het aanbod en de website in het Nederlands. Er zijn vaak zeer interessante promoties te vinden, de quoteringen zijn meestal het hoogste van de markt en je kan dus gewoon al jouw wedstrijden in het Nederlands opzoeken.

 

wilerennen met freebet

©Bwin

Wedden op meerdere sporten

Het wed aanbod bij Bwin is zeer uitgebreid. Zo kun je op allerlei sporten inzetten in zowel België als Europa en zelfs Amerikaanse sporten. Dit weekeinde zijn er tal van grote wedstrijden en toernooien waarop je bij Bwin kunt inzetten. Als Nederlander kun je niet bij Bwin spelen. We raden je daarom aan om bij ons online bookmakers overzicht een andere bookmaker te kiezen die wel actief is op de Nederlandse markt. 

Alle grote voetballanden komen dit weekeinde in actie voor de Euro 2020 kwalificatiewedstrijden maar buiten dat kun je ook inzetten op de ATP Finals in Londen of bijvoorbeeld een hele spannende NFL wedstrijd. Je ziet het, er is keuze genoeg dit weekend en met de extra Freebet heb je dus nog meer kans om mooie winsten te pakken. Zet nu in bij Bwin via de knop hieronder.