Bwin WK acties: Win talrijke Free Bets

Gaston Dupont
14.06.2018

Belgen kunnen zich in de handen wrijven met deze WK Bwin acties. Niet alleen ligt er voor nieuwe Belgische klanten een bonus in de wieg van 100% tot €120. Maar ook voor bestaande wedders van Bwin, zijn er fantastische WK promoties. Zo is er promotie als België het WK wint, een speciale Golden Boot Wk promo en een groepswinnaar verzekering. Hieronder zullen we deze verschillende promoties bespreken.

Opmerking: Nederlanders kunnen een kijkje nemen op onze pagina Bookmakers Nederland, om een overzicht te hebben van alle bookmakers en bonussen.

Nieuw bij Bwin: Welkomstbonus van € 120

  • Bwin aanvaardt enkel wedders uit België!
  • Klik hier op een Bwin banner of foto en maak een account aan.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller.
  • Soepele bonus voorwaarden: 3x storting + 3x bonus.
  • Je weddenschap dient minstens een odd te hebben van 1.40.
  • Je hebt 3 maanden de tijd om hier in te slagen.

Bwin WK acties

Buiten deze hierboven besproken fantastische Bwin bonus zijn er ook verschillende promoties van Bwin die onze aandacht verdienen.

  1. Bwin heeft een prijzenjacht met Cafu waarmee je wedt op België als WK winnaar. Je hoeft enkel maar € 10 te wedden op België als eindwinnaar van het WK en je ontvangt een €5 Free Bet voor elke match die de Belgen winnen.
  2. WK topscorer voorspellen met Maradona. Ook hier kan je voor een weddenschap van € 10 op je gekozen Topscorer, verschillende Free Bets winnen. Je hoeft enkel je WK topscorer te kiezen, een bet plaatsen van 10 euro en hopen dat hij veel doelpunten zal scoren. Want bij elke goal dat hij scoort, ontvang je een Free Bet van 5 euro.
  3. Effenberg en de groepswinnaar verzekering. Bij deze promotie dien je minstens 3 groepswinnaar te kiezen en als er slechts 1 verkeerd is, dan krijg je tot maximum € 25 terug.

Zoals je merkt, zijn deze 3 acties en de welkomstbonus al voldoende redenen om je in te schrijven bij Bwin.

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bwin!
Wedden WK Bwin promos

Over de auteur