Cardiff City – Huddersfield Town: € 75 gratis

Gaston Dupont
11.01.2019

Op 12 januari spelen Cardiff City en Huddersfield Town tegen elkaar in de Premier League en dit op de 22 speeldag. Cardiff City staat zeventiende en ontvangt de nummer laatst in eigen stadion. Vooral Huddersfield moet winnen, want de kloof met de veilige plaats 17 bedraagt nu al 8 punten. Bij Betsson kan je wedden op dit duel en tevens een bonus van 100% tot 75 euro bijschrijven als je een eerste storting maakt. Hieronder worden de details van deze actie besproken en kijken we vooruit naar het treffen tussen Cardiff City en Huddersfield Town.

Betsson Bonus: 100% tot € 75

Deze bonus is enkel beschikbaar voor Nederlandse wedders en zij kunnen hiervan genieten als ze nu op de button “Betsson Aanmelden” klikken. Vul je gegevens in en ga daarna over tot een storting. Storten kan je doen via Ideal, Visa, MasterCard of een manier naar keuze en je zal merken dat je storting verdubbelt. Deze Zweedse bookmaker geeft zijn nieuwe klanten een fantastische bonus tot 75 euro en dit met de volgende voorwaarden:

  • Speel je bonus 10 keer rond.
  • De minimum noteringen dienen 1.50 te zijn.
  • Aantal dagen de tijd: 30 dagen.
  • Je storting hoef je niet rond te spelen.

Opmerkingen: Deze Betsson bonus is een van de betere bonussen die beschikbaar zijn voor Nederlandse wedders. Als je stort met Skrill of Neteller, zal je geen bonus ontvangen. Ook als je graag via mobiel wilt wedden, dat kan. Want Betsson heeft een Betsson App ontwikkelt voor Android en eentje voor iOS. Ook via mobiel is deze Betsson Bonus beschikbaar na het maken van een storting.

Wedden Cardiff City

Noteringen Cardiff City – Huddersfield Town Tips

Cardiif City heeft een notering van 2.32 voor winst tegen Huddersfield, terwijl laatstgenoemde een quotering heeft van 3.55. Dit zijn beide beste quoteringen en ook een gelijkspel heeft een redelijk goede odd met 3.25. Thuis vergaarde Cardiff City al 13 punten en dit door vier zeges en een gelijkspel. Met 13 doelpunten voor en 23 tegen, bedraagt hun thuissaldo -10. Op bezoek speelt Huddersfield niet de pannen van het dak en kon slechts een keer winnen en 2 maal gelijkspelen op 10 duels. Met een doelsaldo van -13 hebben we niet al te veel goede hoop op een positieve afsluiter tegen Cardiff. We verwachten dat Cardiff City dit duel zal winnen en plaatsen ons geld op een 2.32 notering. Zonder drastische versterkingen zien we de toekomst van Huddersfield Town in deze Premier League slecht in. Wat denken jullie? Schrijf je in bij Betsson en pak die Betsson Bonus.

Over de auteur