Wed € 20 op Charleroi Genk en krijg € 10 Free

Gaston Dupont
03.12.2018

In de beker van België staan Charleroi en Racing Genk tegenover elkaar om zich bij de laatste acht te plaatsen. Er rester nog 16 ploegen in de Croky Cup, waarvan er al heel veel toppers gesneuveld zijn. Hierdoor maakt de winnaar van dit duel een goede kans om door te stoten tot de finale. Circus maakt dit duel nog interessanter door er een € 10 Free Bet aan te koppelen. Lees hieronder wat je dient te doen om kans te maken op de 10 euro en de andere promoties.

Charleroi Genk : krijg € 10 Free

  • Deze promotie is er voor Belgische en Nederlandse wedders.
  • Klik hiervoor op de Circus banner en log in op je account.
  • Zodra je € 20 inzet op Charleroi Genk: cash, prematch, 1/x/2
  • zal je de Free Bet van 10 euro ontvangen.
  • Niet vergeten om je deelname te bevestigen aan deze promotie.
  • Free bet dien je eenmaal binnen de 7 dagen in te zetten.
  • Nettowinst hieruit wordt op je account gestort.

Deze Circus promotie is niet de enige die Circus aanbiedt. Voor nieuwe klanten is er ook nog eens een 10 euro gratis bij de registratie. Zodra je het registratie formulier en je telefoonnummer hebt ingevuld, zal je die 10 euro ontvangen. Dit gratis cadeau kan je vrijspelen door het dertig maal in te zetten op weddenschappen vanaf 1.60 noteringen. Een andere Circus bonus die op je wacht is de stortingsbonus van 100% tot € 250. Deze 250 euro wordt uitbetaald in schijven van Free Bets van € 10.

 

Wedden Genk Charleroi

 

Voorbeschouwing Charleroi Genk Tips

De bet sites zoals Circus verwachten dat KRC Genk zich zal kwalificeren voor de volgende ronde, want ze krijgen een notering van 1.80. Een gelijkspel staat op 3.80 en winst voor de thuisploeg Charleroi staat slechts op 4.00. Charleroi won afgelopen weekend met 3-1 van Cercle Brugge en staat zesde in de Jupiler Pro League. Racing Genk won van de jonkies van Anderlecht met 0-1 en blijft leider met 4 punten voorsprong op Club Brugge. Toch is een bekerwedstrijd iets speciaals en niet onbelangrijk Sporting Charleroi heeft ook een dag extra rust voor deze wedstrijd. We kijken alvast uit naar dit duel. Om een overzicht te zien van alle promoties, verwijzen we je graag naar onze pagina op Bookmakers vergelijken.