Club Brugge – Kortrijk voorbeschouwing en odds op vrijdag 15 oktober

Jeroen van den Berg
12.10.2021

Na de verplichte interlandweek is het gelukkig weer tijd voor de Pro League. Hoe kun je het weekend nu beter beginnen dan met Club Brugge tegen Kortrijk? Hier vind je de beste odds voor Club Brugge – Kortrijk pp 15 oktober.

Brugge vierde na twee gelijke spelen

In de Champions League deed Club Brugge uitstekende zaken door met 1-2 van RB Leipzig te winnen. Het gelijkspel tegen OH Leuven werd ze dan ook snel vergeven. Daarvoor blonk de ploeg ook al uit tegen PSG. Toch liep Brugge opnieuw schade op in de eigen competitie. Anderlecht was dit keer de boosdoener. Na een vroege voorsprong door Mats Rits gaf Club Brugge toch de voorsprong weg. Club Brugge verloor opnieuw twee punten en staat daardoor vierde op de ranglijst.

De ploeg van Philippe Clement staat momenteel vierde met een punt achterstand op Eupen en Antwerp. Union heeft evenveel punten als Club en staat derde. Daarentegen is de voorsprong op Genk dan wel weer twee punten. Hoe goed Club Brugge ook in de Champions League blijft presteren, er zullen toch ook echt ogen gericht zijn op het kampioenschap. Daarom zal opnieuw puntverlies verre van wenselijk zijn. De laatste paar jaar gaat Club Brugge elke wedstrijd in eigen competitie als favoriet in, is dat nu ook het geval bij de beste bookmakers België?

Kortrijk speelt ook twee keer op rij gelijk

Toeval of niet, ook Kortrijk heeft twee keer op rij de punten moeten delen. Echter verliest Kortrijk wel vaker punten. Zo speelde Kortrijk gelijk tegen Mechelen, Zulte-Waregem en Charleroi. Hierbij is het opvallend dat al deze wedstrijden in 2-2 eindigden. Kortrijk verloor van Leuven en wist in de laatste vijf wedstrijden alleen van Gent te winnen. Het resultaat is een achtste plek. Niet slecht, maar er zijn veel ploegen met bijna net zoveel punten als Kortrijk.

De grote vraag is dan ook hoe Kortrijk deze wedstrijd in gaat? Gaan ze spelen om punten van Brugge te stelen of wordt er gevoetbald om vooral niet te verliezen? Kortrijk won pas vier keer dit seizoen. Als de Kerels echt mee willen doen in de subtop zullen er wel wat meer punten gepakt moeten worden. We gaan snel kijken of de beste bookmakers kansen zien voor Kortrijk. Je kan verder ook live wedden op deze wedstrijd. 

Wedden op Club Brugge - Kortrijk 15-10-2021

©Betway

Wie is er favoriet bij Club Brugge – Kortrijk?

Na een ronde langs de bookmakers zien we dat Betway de beste odds heeft bij deze wedstrijd. Al onze bevindingen over deze bookie lees je in onze gebundelde Betway ervaringen. Voor wedden op Club Brugge als winnaar van deze wedstrijd krijg je 1.33. Winst van Kortrijk loopt op tot wel 8.50. Daarbij geeft ook een gelijkspel nog eens 5.25. De bookmakers gaan dus uit van een overwinning van Club Brugge. Ben jij het hiermee eens of juist helemaal niet? Zet nu in met de beste odds via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.