Wint Club Brugge ook van Oostende op 20 januari?

Jeroen van den Berg
20.01.2021

Met zeven punten voorsprong op de nummer twee stevent Club Brugge af op de play-offs. Nu komt nummer vijf Oostende op bezoek dat in een goede vorm zit, vanavond 20 januari. Vormt Oostende enige bedreiging voor Club?

Club Brugge overtuigt tegen Beerschot

Zondag werd het 0-3 toen Club Brugge het opnam tegen Beerschot in het Kielstadion. Brugge wist opnieuw te overtuigen en opnieuw de nul te houden. Van de vijf laatste wedstrijden lukte dit drie keer. Alleen STVV en Gent wisten het net te vinden. Tegen Gent leverde dit een nederlaag op maar de overige wedstrijden werden toch vrij overtuigend gewonnen. Doelpuntenmakers afgelopen zondag waren Dost, Kossounou en Noah Lang. Twee Nederlanders die trefzeker waren dus voor Brugge en die steeds meer hun stempel drukken op de vorm van de Belgische koploper.

De vorige match in Oostende wist Brugge met 3-1 te winnen en dat, samen met de reeks overwinningen van de laatste weken, zal Brugge vertrouwen geven voor deze match. We gaan zo eens kijken of dat vertrouwen er ook is bij de Belgische bookmakers voor een Brugse overwinning maar eerst schijnen we ons licht eens op Oostende.

Oostende vier keer op rij ongeslagen

De ploeg van Alexander Blessin doet goed mee in de Eerste Divisie. Onder Blessin, die pas actief is vanaf 1 juli 2020 bij Oostende, pakte de ploeg flink wat punten en staan ze nu vijfde. De laatste nederlaag was alweer van ruim een maand geleden toen Anderlecht op bezoek kwam. Sindsdien werd er gewonnen van Leuven, Charleroi en Kortrijk. Tegen tien man van Eupen werd vorige week met 1-1 gelijkgespeeld.

Oostende staat nog maar twee punten achter nummer drie Antwerp en heeft dus de mogelijkheid om de nummer drie positie te pakken. Tegelijkertijd moeten ze ook opletten want een nederlaag kan betekenen dat ze afzakken naar de negende plek. Gelukkig voor Oostende dat de voltallige spelersselectie fit is en dat Blessin tegen de koploper dus met de sterkste opstelling kan beginnen. We gaan de odds erbij pakken van Unibet. Als Nederlander kun je natuurlijk ook inzetten op deze wedstrijd, alleen niet bij Unibet. We raden je dan aan om een goede bookmaker van onze Nederlandse bookmakers pagina uit te kiezen.

 

Unibet wedden op Club Brugge

©Unibet

Wedden met de beste odds

Twee ploegen die allebei in een winnende vorm zijn. Op het eerste gezicht zou je denken dat Brugge de favoriet gaat worden maar wat zijn de kansen van het sterke Oostende? Unibet geeft de voorkeur aan Club Brugge. Je krijgt hier 1.32 als je wedt op winst van Club.

Als je verwacht dat Brugge punten gaat verliezen dan is dit zeker je kans om in te gaan zetten en flink te verdienen. Een gelijkspel staat al op 5.50 keer je inzet maar een overwinning van Oostende loopt op tot wel tien keer je inzet! Als dat nog geen reden is om bij Unibet te gaan wedden zullen het onze ervaringen wel zijn die je in onze Unibet review kunt lezen. Veel wedplezier met deze goede odds.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.