Wedden op de derby van Brugge: Club Brugge – Cercle Brugge

Jeroen van den Berg
03.08.2021

Club tegen Cercle is altijd een zwaar beladen match. In speelronde drie van de Pro League komen de Brugse clubs elkaar tegen. Toevallig is dit ook de nummer vier tegen nummer vijf en dat zorgt voor extra druk. Onze voorspelling voor de derby van Club Brugge tegen Cercle Brugge op vrijdag 6 augustus 2021 lees je hier.

Brugge weet nog niet te imponeren


Zoals wel vaker is Club Brugge aan het begin van het seizoen nog wat zoekende, Na het gelijkspel tegen Eupen, wist Brugge maar net te winnen van Union Saint-Gilloise. Met toch ook het oog op de aankomende Champions League wedstrijden, wordt het tijd dat Club wat beter gaat draaien. Hoe kan dat nu beter dan tegen stadsgenoot en nummer vijf Cercle in een heerlijke derby.

Club zal er alles aan doen om deze wedstrijd als winnaar uit de bus te komen. Dat kunnen ze doen met een volledig fitte selectie en zonder schorsingen. Geen kopzorgen dus voor coach Philippe Clement. Noah Lang, Bas Dost en Charles de Ketelaere hebben hun waarde al laten zien. Alle drie de spelers hebben een goal op hun naam staan dit seizoen en zou de rest van de ploeg op sleeptouw moeten nemen. Je ziet zo wat de bookmakers België voor deze wedstrijd geven. Eerst is het tijd om de tegenstander en stadsrivaal te bespreken.

> Bekijk ook de JPL-wedstrijden van zaterdag 7 augustus!

Cercle begint sterk

Vorig jaar stond Cercle steevast in de kelder van de Pro League en daar lijken ze dit jaar afstand van te willen nemen. Na een overwinning op Beerschot en een gelijkspel tegen OH Leuven staat Cercle nu op de vijfde plek. Er zijn flink wat spelers binnengehaald om de ploeg te versterken. Twee ervan komen van AS Monaco. Boris Popovic en Edgaras Utkus staan vanaf de start van het seizoen direct in de basis en dat legt Cercle zeker geen windeieren. De as van het veld lijkt in controle en bij tijd en wijlen komt Cercle er aanvallend gevaarlijk uit.

Het zou dit jaar wel eens een ander seizoen dan anders kunnen worden. Daar zijn echter wel meer goede wedstrijden voor nodig. De echte test is tegen het grote Club uit dezelfde stad. Geven de beste bookmakers Cercle enige kans?

 

Club BBrugge 0 Cercle Brugge odds

© Napoleon Games

Waar vind je de hoogste odds?

Aan het begin van het seizoen is het altijd even zoeken waar je de beste odds kunt vinden. Bij deze wedstrijd is het Napoleon Games ervaringen waar je direct goede noteringen vindt. Club Brugge is de uitgesproken favoriet, dat was stiekem al te verwachten.

Je krijgt voor wedden op de thuisploeg bij Napoleon nu 1.28. Cercle lijkt volgens de bookmakers tegen een verliespartij aan te lopen. De odds staan namelijk op 10.00 voor een overwinning. Wat is de kans dat de ploegen gelijk spelen? De bookmaker geeft daar zes keer je inleg voor. Prima noteringen, alhoewel een overwinning van Club Brugge je niet zo heel veel oplevert. Wil je gelijk wedden op deze match? Meld je dan nu aan via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.