Wedden op Croky Cup: tot € 40 cashback bij Circus!

Bob de Ronde
03.12.2019

Deze week is het alweer zo spannend dat het kraakt in de Croky Cup. Wil je gokken met hoge odds op een van deze wedstrijden? Dan hebben we voor jou een mooie promo gevonden die jouw Croky Cup weddenschappen nog interessanter zal maken.

Croky Cup wedstrijden deze week

Antwerpen speelt deze week tegen Genk en dat is al meteen voer voor de fans om te joelen. Deze ploegen zullen namelijk strijden voor de seizoensbeker. Standard Luik heeft geluk dat het momenteel tegenover Rebecq te staan, die Cercle Brugge versloeg tijdens de afgelopen rond en dus terecht bij de laatste 16 staat. Kortrijk krijgt dan weer Eupen op bezoek, waar het belooft spannend te worden aangezien beide teams gelijkwaardig worden ingeschat. Voetbal gokken sites zijn hier tevreden mee om degelijke odds aan te bieden.

In Oostende wordt er gestreden voor een plekje bij de laatste 8, en dat tegen Club Brugge dat bovenaan de lijst vertoeft. Zij willen zowel de beker als de competitie winnen, en momenteel maken ze een goede kans als we odds bekijken. De beste quoteringen om op Club Brugge wedden kan je hier terugvinden. Verder neemt Anderlecht het op tegen Moeskroen donderdag, en Charleroi tegen Gent kan je op woensdag volgen.

Tal van wedstrijden om op te plaatsen dus, en ook nog eens de kans om cashback terug te krijgen in geval van verlies. We bekijken zo meteen deze Circus Croky Cup promotie. Bekijk ondertussen alvast onze Circus review, waarbij je je eerste storting bij deze bookmaker kan verdubbelen tot een bedrag van € 250. Hieronder zie je ook nog een voorbeeld van de gunstige sportwedden odds die Circus regelmatig aanbiedt.

odds belgian croky cup

© Croky Cup odds Circus

De Croky Cup special bij Circus

We leggen je graag even uit hoe deze Croky Cup promotie precies in elkaar zit. De bedoeling is dat je minstens € 10 inzet op een of meerdere wedstrijden van de 1/8 finales. Als een wedstrijd waarop jij hebt ingezet vervolgens in extra tijd overgaat na de officiële 90 minuten speeltijd en je weddenschap is verloren, dan krijg je € 5 cashback. Aangezien er 8 wedstrijden worden gespeeld, kan je dus tot € 40 cashback winnen.

Wanneer je je betslip invult en je aan de voorwaarden voldoet, zal je gevraagd worden om deel te nemen aan deze Cashback actie. Vergeet dan niet om jouw deelname te bevestigen door het vakje aan te vinken. De actie loopt nog tot en met donderdag 5 december, vlak voor de aanvang van Moeskroen – Anderlecht. Je weddenschap dient enkelvoudig te worden geplaatst voor aanvang van de wedstrijd om mee te tellen. Meld je hier meteen aan bij Circus en neem deel aan de Croky Cup.

 

Over de auteur