Inzetten op Finale Promotie/Degradatie Play Offs met € 130 Bonus!

Peter Groen
19.05.2018

Zondagmiddag worden de terugduels om de finales van de promotie/degradatie play offs afgewerkt. De duels Sparta – FC Emmen en De Graafschap – Almere City staan op het programma. Dit is een mooie gelegenheid voor Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij 1xBet zijn om zich aan te melden en 100% tot € 130 aan exclusieve bonus te pakken. Bestaande klanten genieten van de hoge quoteringen op beide duels. Bekijk de welkomstbonus en voorbeschouwing op de duels.

Hoe krijg ik 100% tot € 130 exclusieve bonus?

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij het doen van je inschrijving onze 1xBet promo code 1x_3838.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 130.
  • Zet je bonusgeld 5x in op combi´s met 3(+) selecties en 3(+) 1.40(+) odds.
  • Echt geld blijft onaangetast. Zet dit 1x in op 1.10(+) odd voor uitbetaling.

Wed met hoge quoteringen bij 1xBet!

Bovenstaande bonus is van uitstekend niveau, omdat je enkel met bonusgeld speelt en je echt geld onaangetast blijft. Een ander mooi voordeel bij 1xBet zijn de hoge quoteringen. Ook heeft het een zeer groot wedden aanbod (50+ sporten) en veelvuldig mooie promoties. Onze 1xBet Ervaringen leren ons als we Bookmakers Vergelijken dat 1xBet tot de beste Bet Sites voor Nederlanders en Belgen behoort. Geintresseerd om te spelen op de play offs duels van zondag? Lees dan nog even onze voorbeschouwing.

Voorbeschouwing Play Off Duels Zondag

Met een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Sparta zal Emmen zeker niet ontevreden zijn geweest. Beide ploegen hadden kansen maar scoren deed geen van beide. In Rotterdam is Sparta uiteraard wel de favoriet met een 1.56 odd. Gelijkspel is 4.80 en winst Emmen is 5.75. De Graafschap ging in blessuretijd met een 1-1 gelijkspel aan de haal in Almere en zag Almere City´s beste speler (Overtoom) een rode kaart pakken. Ook zij zijn thuis de favoriet. Winst De Graafschap 1.69, gelijkspel 4.20 en winst Almere 5.20. Wij spelen een combinatieweddenschap met Sparta en De Graafschap erin. Wat speel jij dit weekend? Speel bij 1xBet en wed met risicovrije bonus en mooie odds!

1xBet Welkomstbonus