Interland weekend met kwalificatiewedstrijden Euro 2020 promotie!

Jeroen van den Berg
03.09.2019

Dit weekend is er geen clubvoetbal te zien vanwege de Euro2020 kwalificatie. Inzetten op jouw favoriete club moet je dus even uitstellen maar niet getreurd, er zijn genoeg interessante wedstrijden. We bespreken er een aantal.

Duitsland – Nederland

De op papier meest aantrekkelijke wedstrijd dit weekend is natuurlijk Duitsland – Nederland dat gespeeld wordt op vrijdag 6 september in Hamburg. Duitsland staat 2e in de poule en Nederland 3e. Verrassende koploper in deze kwalificatiegroep is Noord-Ierland maar het heeft een wedstrijd meer dan Duitsland en twee wedstrijden meer dan Nederland gespeeld. De Noord- Ieren hebben wel alle vier de wedstrijden gewonnen en mogen zich dus terecht koploper noemen. Duitsland – Nederland is altijd een match om naar uit te kijken. De Nederlands zullen het lastig krijgen met het vernieuwde team van Joachim Low maar zullen alles op alles zetten om drie punten mee over de grens te nemen. Coach Koeman kan ieder geval rekenen op grote sterren Van Dijk, de Jong en de Ligt.

San Marino – België

Op voorhand kun je ervan uit gaan dat België deze wedstrijd met alle gemak zal winnen. De laatste vier wedstrijden van België werden allemaal gewonnen terwijl San Marino het met vier nederlagen moet doen. Het ging in juni nog met 9-0 onderuit in Rusland. Inzetten op een stunt van San Marino levert je bij Campeonbet dan ook 251 (!!) keer je inzet op.

Servië – Portugal

Regerend Europees kampioen neemt het voor de tweede keer dit jaar op tegen Servië. De eerste wedstrijd in Portugal eindigde in 1-1 door een benutte penalty van Ajax captain Dusan Tadic en de gelijkmaker kwam van de voet van Danilo Pereira. In een wedstrijd die werd  gedomineerd door de Portugezen bleef het dus bij een gelijkspel. Kan Portugal wel winnen in Servië?

Inzetten op Euro2020 kwalificatiewedstrijden

Als je wilt inzetten op de kwalificatiewedstrijden voor het Europees kampioenschap 2020, neem dan eens een kijkje bij de beste bookmakers. Wij hebben een mooi overzicht gemaakt waar alle voetbal wedden sites voorbijkomen met een speciaal gedeelte voor bookmakers IDeal. Alle bookmakers die IDeal aanbieden om te storten vind je hier vermeld. Heel handig dus om dit overzicht te bekijken voor je gaat wedden op de EK kwalificatiewedstrijden.

Euro 2020 campeonbet free bet

© Campeonbet

Wedden met Campeonbet op Euro 2020 kwalificatie met boost!

Je zag de naam Campeonbet net al even voorbijkomen. Wij raden je zeker aan om deze kwalificatieronde in te zetten met Campeonbet. Zij hebben namelijk, buiten de goede odds, ook een boost als je op meerdere bets tegelijk inzet. Om mee te doen dien je minimaal €30 te storten en een combinatiebet te plaatsen van minimaal Є10. Je krijgt 10% extra bij drie selecties. 20% bij 4 selecties. 25% extra bij 5 selecties en bij 6 selecties krijg je maar liefst 30% extra. Let wel op dat alle odds boven 1.70 zijn

Risk Free Bet bovenop de Multi boost

Het is genieten deze week met Campeonbet want bovenop de Multi boost krijg je, als je de multiple bet hebt verloren, je inzet terug in een Free bet tot €40!  Deze Free bet kun je vervolgens inzetten op een bet met drie selecties met minimaal 1.80 odds. Als je gelijk deze promoties van Campeonbet wilt inkoppen, klik dan op de link beneden. Als je eest de Campeonbet review wilt lezen kan dat natuurlijk ook, klik dan hier.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.