Eupen ontvangt Anderlecht in eigen huis op vrijdag

Jeroen van den Berg
15.01.2021

Slechts drie dagen na Oostende – Eupen mag Eupen nu in eigen huis Anderlecht ontvangen. Hoe gaat de nummer dertien om met het drukke speelschema?

 Blijft Eupen ook de derde wedstrijd op rij ongeslagen?

Met een 2-1 overwinning tegen Cercle Brugge op zak ging Eupen op zoek naar de tweede driepunter binnen een week. De buit werd echter gedeeld met Oostende. De Panda’s willen wat dichter bij de play-offs komen, maar Anderlecht vormt waarschijnlijk een veel grotere bedreiging voor de gastheren dan hun vorige tegenstanders. Ook is niet de hele selectie fit.  Zo vallen Agbadou, Kone, Miangue en Musona allemaal buiten de wedstrijdselectie voor de gastheren. Een overwinning op Anderlecht kan wel eens betekenen dat we Eupen bij de beste tien van de Pro League terug gaan zien. Hebben de Panda’s een kans ten Anderlecht of pakt de nummer 5 van de Eerste Divisie de drie punten? We zullen de odds van de Belgische bookmakers bespreken nadat we over de resultaten  van Anderlecht zijn gegaan.

Anderlecht sterk in eigen huis maar niet op verplaatsing

Anderlecht staat op 31 punten en dat geeft recht op de vijfde plek. Het merendeel van die punten is behaald in eigen stadion. De resultaten in het Lotto Park zijn dan indrukwekkend. Dit keer staat er een uitwedstrijd op het programma. De vorige vijf wedstrijden werd er niet meer gewonnen door Anderlecht. Sterker nog van die vijf wedstrijden werden er zelfs drie verloren. Verliezen in Eupen ka wel eens dramatische gevolgen kunnen hebben. Als er op vrijdagavond niet wordt gewonnen kan Anderlecht wel eens afzakken naar de negende plek. Bij Anderlecht ontbreken er ook een aantal spelers. Zo doen Hendrik Van Crombrugge, Yuri Verscharen en Albert Sambi Lokonga sowieso niet mee en zijn er ook nog een aantal twijfelgevallen. We gaan eens kijken wie van de beste bookmakers de beste odds heeft bij deze wedstrijd.

de beste odds bi Bet777 voor eupen anderlecht

©Bet777

Wedden met goede odds op Eupen – Anderlecht

Het is Bet777 geworden die de beste noteringen heeft voor deze mooie match. Behalve de odds zijn er nog meer voordelen aan het wedden bij deze bookmaker. Deze voordelen lees je allemaal in onze Bet777 review. De odds dan, Eupen dat dus in eigen huis speelt staat op 3.65 voor een overwinning. Dat is net zoveel als wedden op een gelijkspel. Winst van Anderlecht staat op 2.05 wat dus inhoudt dat Anderlecht favoriet is voor de zege, ondanks de slechte uitreeks van de ploeg. Wat ons betreft zou het zo maar eens een gelijkspel kunnen worden en de odds van 3.65 maken het hartstikke interessant om daar op in te zetten. Wat denk jij dat het gaat worden in het Kehrwegstadion?

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.