Wedden op Eupen tegen Genk: inhaal speelronde 18 Pro League

Jeroen van den Berg
05.01.2021

Ruim een maand geleden werd de wedstrijd tussen Eupen en Genk uitgesteld. Woensdagavond wordt de wedstrijd ingehaald. Wie wint deze wedstrijd in een bomvol januari programma?

Eupen met twee wedstrijden minder dan de concurrentie

Tegen Genk heeft Eupen de mogelijkheid om een flinke stap te maken in het klassement. Een stijging van drie plaatsen is zomaar mogelijk maar dan moet er natuurlijk wel gewonnen worden. De laatste twee wedstrijden tegen Club Brugge en Zulte Waregem gingen verloren. Nu is het tijd om de gemiste wedstrijden in te halen en de broodnodige punten bij elkaar te sprokkelen. Genk staat tweede en is opnieuw een lastige tegenstander.

Omdat Eupen na deze wedstrijd ook al direct op verplaatsing speelt Cercle en daarna bij Oostende, kun je wel spreken van een loodzwaar speelschema. De verschillen zijn klein onderaan in de Pro League, Waasland Beveren staat een punt achter Eupen en Cercle volgt op twee punten. Zit er een mogelijkheid in voor Eupen om te stunten tegen Genk? Er zijn geen blessures bekend maar wel zitten Menno Koch en Stef Peeters tegen een schorsing aan te kijken als ze nog eens geel pakken. Is een topfitte selectie voldoende voor een schokkend resultaat tegen Genk? Wat de beste bookmakers verwachten van de wedstrijd lees je nadat we de tegenstander hebben besproken.

Genk kan Brugge tot een punt naderen

Ook in de top van de Eerste Divisie is het enorm spannend. Club Brugge staat op kop met 39 punten, gevolgd door Genk met 35 punten. Kort achter Genk staat Charleroi al met 33 punten en ook Anderlecht en Antwerp doen mee om de derde plek met respectievelijk 32 en 31 punten. Genk heeft dus de mogelijkheid om een dubbelslag te slaan woensdag. Dichterbij komen bij koploper Brugge en tegelijkertijd afstand nemen van Charleroi.

Toch werd er in de laatste drie wedstrijden slechts een keer gewonnen en dat zal het vertrouwen toch ook wel een deuk gegeven hebben. Half december was Anderlecht met 1-0 te sterk voor Genk en op de 27e kwam Genk niet verder dan 1-1 tegen Waasland Beveren. Alleen van Kortrijk werd overtuigend gewonnen met 2-0. Opnieuw winnen is dus belangrijk voor John van den Brom. We pakken de odds erbij van de beste bookmakers België.

wedden op eupen genk Jupiler League
©Bet777

De beste odds bij deze wedstrijd

Het kan wat ons betreft niet anders dan dat Genk favoriet is voor deze wedstrijd. De odds bij Bet777 geven aan dat de bookmakers van Genk verwachten dat ze winnen. Toch kun je hier je inzet al mee verdubbelen. De odds voor Genk wint staan namelijk op 2.0. Een gelijkspel en een overwinning van Eupen in eigen huis staan exact even hoog. Hier krijg je 3.75 voor. Wij kiezen voor een overwinning van Genk en vinden de verdubbeling van je inleg een mooie return hiervoor. Vergeet niet onze Bet777 review te lezen voor alle informatie over deze Belgische bookmaker. Fijne wedstrijd!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.