Euro 2020 wedden met Weekend Multies bij Svenbet

Jeroen van den Berg
09.10.2019

Met een week vol Euro 2020 kwalificatiewedstrijden zijn er weer genoeg mooie wedstrijden om op te wedden. Dit weekend kun je inzetten met extra winst combo’s en zonder risico!

Welke kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 worden er gespeeld dit weekend?

In de poule van Nederland en Duitsland loopt de spanning op want drie landen staan erg dichtbij elkaar. Ook in de andere kwalificatiegroepen wordt het spannend en kunnen we een aantal mooie wedstrijden verwachten. We benoemen er een paar:

Groep C:
Belarus – Nederland

Groep D:
Denemarken – Zwitserland

Groep F:
Noorwegen – Spanje

Groep J
Italië – Griekenland

Groep I
Kazachstan – België

Combineren voor extra winst en gratis bets bij Svenbet

Als jij graag gokt op de wedstrijden van Nederland, België en natuurlijk de andere Europese landen moet je deze week beslist kijken naar onze Svenbet ervaringen. Hier krijg je namelijk super mooie deals voor het wedden op de kwalificatie van Euro 2020.

Met het naderende einde van de kwalificatiewedstrijden, stijgt de spanning en daarmee ook de interessante wedstrijden om op in te zetten. Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken heeft Svenbet nu een superactie voor Euro 2020 kwalificatie. Op deze wedstrijden kun je nu extra winst pakken als jij bets combineert. We leggen je hieronder uit hoe dit precies werkt. Svenbet is een van de beste bookmakers 2019 en vandaar dat we je deze promo zeker aanraden!

 

Euro 2020 wedden odds mutlies freebet

 

© Svenbet

Pak extra winst bij Combo’s

Zondag speelt het Nederlands elftal in Belarus de laatste kwalificatiewedstrijd van deze week en treedt ook concurrent Duitsland aan tegen Estland. Dit weekend wordt er dus duidelijk wie de koploper in groep C wordt. Als jij uit gaat dat Nederland uit in Wit-Rusland wint en bijvoorbeeld 4 keer scoort terwijl Duitsland tegen Estland wint met 2-0 dan combineer je 3 bets, je maakt dus 3 combinaties en daarmee lopen je odds natuurlijk lekker op. Met de Svenbet promo pak je hier ook nog eens 10% extra winst bovenop! Hoe meer bets je combineert hoe meer extra winstpercentage je krijgt.

Er zijn een paar kleine regeltjes waar je aan dient te voldoen. Zo zijn de minimum odds 1.60 per selectie. Als jouw combinatie odds heeft van lager dan 1.60 is de extra winst niet van toepassing. Om deel te nemen dien je minimaal €30 te storten en in te zetten op de wedstrijden op 12 oktober en 13 oktober 2019. Inzetten doe je met minimaal €10 op 3 selecties of meer.

We hebben het even duidelijk voor je neergezet.
10% extra winst bij 3 combinaties
20% extra winst bij 4 combinaties
25% extra winst bij 5 combinaties
30% extra winst bij 6 combinaties

Risk Free inzetten met Multiple bets

Buiten de extra winst wordt het gokken op de kwalificatiestrijd nu wel heel erg mooi. Buiten het feit dat Ideal wedden bij Svenbet gewoon kan, krijg je je ingezette bedrag terug als je jouw weddenschap verliest wordt afgesloten. Mocht je dus inzetten op Nederland wint, scoort 4 keer en Duitsland wint met 2-0 tegen Estland maar Estland weet bijvoorbeeld 2-1 te maken zou je normaalgesproken je bet verliezen. Met deze mooie Svenbet promo krijg je dus een gewoon een Freebet ter hoogte van je ingezette bedrag. Met deze freebet kun je dus opnieuw inzetten op andere wedstrijden De maximale winst uit een Free bet is tien keer de inzet.

Er zijn dus heel veel zeer interessante wedstrijden om op in te zetten met deze actie. Klik op de link om direct door te gaan naar Svenbet en hun volledige wedaanbod te zien! inzetten met extra winst en zonder risico doe je deze week met Svenbet!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.