Winnen de Rode Duivels van Italië op vrijdag 2 juli?

Jeroen van den Berg
30.06.2021

De kwartfinale is bereikt, het onverslaanbare Italië is de tegenstander. Een pracht wedstrijd met veel op het spel. Welk van deze grootmachten wint op vrijdag 2 juli: België of Italië?

Wie wordt de tegenstander van Zwitserland of Spanje?

België speelt vrijdagavond om negen uur en weel dan al tegen wie ze spelen als ze in de halve finale terechtkomen. Dat is namelijk de winnaar uit de andere kwartfinale tussen Zwitserland en Spanje. Die wedstrijd wordt om zes uur op vrijdagavond gespeeld. Voor het zover is moet er wel eerst gewonnen worden van Italië. Een lastige klus want de Italianen onder Roberto Mancini zijn al 31 wedstrijden ongeslagen. Het team dat ook nog eens weinig goals tegen krijgt, lijkt een geduchte tegenstander voor België.

De Rode Duivels zouden beter voor de dag moeten komen dan ze deden tegen Portugal om dit Italië te kunnen verslaan. Dat lijken ze wellicht weer te moeten doen zonder KDB en Eden Hazard die beiden gewisseld werden vanwege blessures. Dat zal een klap in het gezicht zijn van Roberto Martinez die zijn ploeg ziet floreren met Kevin de Bruyne. De Rode Duivels hebben nog een paar dagen om aan het herstel van de vedettes te werken en hopen dat hun spelmaker inzetbaar is tegen Italië, eventueel met een spuit. Wat heeft dit voor impact op de odds van de EK bookmakers? Je ziet het hieronder.

 

Twee titelfavorieten tegenover elkaar

Dat de Rode Duivels kans hebben op de titel werd bewezen in de wedstrijd tegen Portgual. Italië wordt door veel experts echter ook gezien als grote kanshebber. De twee titelkandidaten nemen het nu dus tegen elkaar op in de kwartfinale. Dat betekent dat na Frankrijk, Portugal en Duitsland er nog een favoriet uitgeschakeld zal worden. De Italianen hadden het lastig tegen Oostenrijk maar wisten toch weer ruim negentig minuten de nul te houden. Dat was wedstrijd nummer elf op rij. Tel daarbij op de in de laatste acht wedstrijden Italië gemiddeld 3.75 keer per wedstrijd het doel vindt en dan weet je dat het zomaar eens heel lastig kan gaan worden voor de Rode Duivels. Zijn de Azzurri bij de bookmakers België EK-favoriet of toch de Rode Duivels? Bet777 geeft je hieronder het verlossende antwoord.

odds bij belgie italie euro 2020

©Bet777

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Dat het een bloedstollende wedstrijd gaat worden in Munchen staat wel vast. Daar komen nu ook nog eens prachtige odds bij kijken om mee te wedden. België is bij de beste bookmakers de underdog en dat betekent dat je 3.45 kunt krijgen als de Rode Duivels winnen binnen de reguliere speeltijd. Voor Italië staan de odds op 2.45 waarmee ze dus de EK-favorieten rol innemen. Een gelijkspel staat op 3.15.

Verwacht je dat België zich kwalificeert maar komt er misschien een verlenging aan te pas? Dan kun je inzetten dat België zich kwalificeert. Hier pak je 2.15 mee. Voor Italië staan de odds op 1.71. Hoe je ook wilt inzetten, de odds zijn hoog. We verwachten in ieder geval een bloedstollende avond op vrijdag.

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.