Eintracht Frankfurt – Chelsea: De weg naar de Europa League finale

andre
01.05.2019

Eintracht Frankfurt speelt dit jaar alweer een ongelofelijk seizoen. Daardoor mag het geen verrassing zijn dat er geen duidelijke favoriet voor de wedstrijd tegen het grote Chelsea is. Morgenavond ontmoeten deze twee ploegen elkaar in de heenwedstrijd van de Europa League in Frankfurt. Het thuisvoordeel in deze heenwedstrijd ligt dus bij Frankfurt. Geen thuisvoordeel, maar wel een exclusieve bonus wacht er op je bij bookmaker NetBet. Zo kun je tot € 200 verdienen met je eerste storting. Daar bovenop vind je bij de aanbieder ook nog meer dan 160 verschillende selecties op deze halve finale. De odds bij de beste bookmakers zijn bijzonder attractief voor Frankfurt – Chelsea.

Door het thuisvoordeel ligt de winstquotering voor Frankfurt bij 2.75. Dit is maar een beetje hoger dan de quotering voor de favoriet Chelsea. Deze ligt bij 2.60. Chelsea was de voorbije jaren een vaste waarde in de eliminatiefase van de Champions League. Zij staan al op 24 punten van de leiding in de Premier League en spelen dus alleen nog mee voor plaats 3. Maar in de Europa League zijn zij een van de grote favorieten. Kunnen ze met een voorsprong in de terugwedstrijd thuis gaan?
Chelsea eintracht gokken
Indien er geen winnaar is in deze heenwedstrijd ontvang je 3.30 keer je inzet. Maar natuurlijk kun je ook inzetten op de exacte score van de halve finale:

  • Een 1-0 wordt aangeboden met een notering van 10.25
  • Wint Chelsea met 0-1, dan is er een quotering van 9.25
  • Voor een 0-0 liggen de odds met bij 10.00 bijzonder hoog

Hoe meer doelpunten er worden gescoord, hoe hoger de odds. Voor een 3-3 bijvoorbeeld ontvang je al een notering van 48.00 bij een van de bookmakers Nederland. Gaan we nu dus door naar het aanbod voor nieuwe klanten!

50% NetBet eerste stortingsbonus tot € 200

Beneden vind je een button naar de site van de aanbieder. Klik hierop en daarna op ‘sign up’ helemaal boven rechts op de homepage. Nu volg je de stappen van de bookmaker voor het aanmaken van je account. Bij je aanmelding gebruik je best de exclusieve bonus code NL200. Daardoor ontvang je tot € 200 voor je eerste storting. Dit bedrag wordt met een percentage van 50% gestort naar je account. Wil je dus het maximum bedrag van € 200, dan moet je € 400 storten bij NetBet.

Je stortingsbedrag moet 1 keer worden ingezet tegen odds van 1.60 of meer. Binnen de 60 dagen moet je zowel je stortings- alsook je bonusbedrag 6 keer inzetten. Ook hier bestaat er een minimale quotering van 1.60. Deze is iets hoger dan gemiddeld bij de andere bookmakers. Maar dat geldt ook voor het maximum bedrag van € 200. De NetBet bonus is dus zeker de moeite van het vrijspelen waard. Volg dus onze link, maak je account bij de bookmaker aan en stort een eerste keer. Ga daarna meteen door met een weddenschap op Frankfurt – Chelsea in de Europa League bij NetBet!