Eurotierce Welkomstbonus – € 100 en Ongekend Flexibel!

Peter Groen
10.06.2017

Nieuw in ons overzicht en ongekend aantrekkelijk is de Eurotierce Welkomstbonus voor alle wedders uit België. Deze bonus is een 100% tot 100 euro stortingsbonus en blinkt uit door haar ongekend flexibele bonus voorwaarden. Wij leggen jou uit hoe jij deze welkomstbonus kunt benutten en laten je ook verder kennis maken met het aanbod van Bookmaker Eurotierce.

Hoe benut ik € 100 Eurotierce Welkomstbonus?

  • Klik op een van de Eurotierce buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 15(+) met Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Ontvang direct een 100% bonus tot een maximum bedrag van € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.01(+) odds zonder tijdslimiet.

Toelichting: Meest flexibele stortingsbonus!

De Bookmaker Bonus van Eurotierce is dusdanig flexibel dat we je graag nog even toelichten waarom. Met een bonuspercentage van 100% en bonusbedrag van € 100 is deze bonus allereerst reeds meest uitstekend. Ook het feit dat je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x hoeft in te zetten maakt de bonus van grote klasse. Wat echter het meest speciale is dat er geen minimum quotering aan je weddenschappen is verbonden. Dit betekent dat je je bonus met zeer weinig risico kunt vrijspelen. Ten slotte is er ook nog eens geen tijdslimiet verbonden aan het vrijspelen. Kortom een top bonus die dan ook 10 van de 10 punten verdient!

Eurotierce – Veel opties om op te wedden!

Wij als Beste Bookmakers bekijken naast de bonus natuurlijk ook de overige facetten van deze bookmaker. Wat hierbij opvalt is dat niet zozeer de hoeveelheid sporten waarop je kunt wedden (21) uitzonderlijk is maar wel de hoeveelheid selecties per evenement. Voor veel voetbalwedstrijden zijn er meer dan 100 verschillende opties waar je op kunt wedden. Ook staat Eurotiere bekend om de grote selectie aan paardenweddenschappen waar je op kunt spelen. Wedden gaat helaas niet via een app maar wel via de mobiele website. Promoties naast de welkomstbonus zul je niet tegenkomen maar de quoteringen waarmee je wedt zijn wel fair. Al met al scoort Eurotierce een ruime voldoende als bookmaker en kun je dit het beste zelf ervaren door allereerst de geweldige welkomstbonus van deze Bookmakers Belgie te benutten!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *