Inzetten op Everton Liverpool met € 130 extra bij 1xBet!

Peter Groen
29.11.2018

Zondag staat om 17.15u de Merseyside Derby tussen Liverpool en Everton op het programma. Een zeer interessant duel om te wedden en nóg interessanter is om dit te doen bij 1xBet. Je hebt namelijk ontelbaar veel wedmogelijkheden en nieuwe Belgische klanten krijgen ook nog eens 100% tot € 130 exclusieve bonus. Deze bonus, info over 1xBet en een voorbeschouwing op het duel tussen Everton en Liverpool vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik 100% tot € 130 exclusieve bonus?

  • Klik op een van de 1xBet buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Gebruik bij inschrijving onze exclusieve 1xBet Promo Code 1x_3838.
  • Stort met Bancontact, Visa, Master, Neteller, Skrill, PaySafe.
  • Je ontvangt hierna 100% bonus tot max. € 130 in je bonus account.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) selectie combi bets met min. 3(+) 1.40(+) odds.
  • Je speelt enkel met je bonusgeld. Je echt geld (storting) blijft onaangetast!
  • Winst gemaakt? 1xBet zet maximaal € 130 om naar jouw echt geld account.
  • Zet je stortingsbedrag nog 1x in op een 1.10(+) odd voor je uitbetaling.

 

Geniet van Wedden Aanbod en Hoge Odds!

Door bovenstaande bonus kun je risicovrij met € 130 aan bonusgeld winnen. Daarnaast zijn onze overige 1xBet Ervaringen ook zeer positief. Allereerst kun je op meer dan 50 verschillende sporten wedden met vaak honderden selecties per wedstrijd. Van corners tot ingooien en kaarten tot balbezit. Een ander positief punt zijn de zeer hoge quoteringen, je zult niet snel ergens anders dusdanig hoge quoteringen tegenkomen. Verder is het positief dat de website Nederlandstalig is, de klantenservice goed te bereiken is en er tal van promoties zijn. Als we Beste Bookmakers Vergelijken behoort 1xBet tot de beste Voetbal Gokken Sites & Sportweddenschappen aanbieders en een aanmelding kunnen we dan ook zeker adviseren.

Voorbeschouwing Liverpool Everton

Liverpool is nog steeds ongeslagen in de Premier League en staat tweede met twee punten achterstand op Man City. Ze scoren gemiddeld twee doelpunten per speeldag en kregen er in totaal slechts 5 tegen. Daarmee hebben ze samen met Man City de beste verdediging van het land. Kan Everton, zesde in de stand op elf punten van Liverpool, de muur slopen? Als ze dit lukt, krijgen ze 8.60 als notering. Dan kan je beter op Liverpool inzetten, zij hebben een notering van 1.41. Pak jouw € 130 bonus en speel risicovrij!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *