Inzetten op Everton Liverpool met € 130 extra bij 1xBet!

Peter Groen
23.04.2018

Zaterdag staat om 13.30u de Merseyside Derby tussen Everton en Liverpool op het programma. Een zeer interessant duel om te wedden en nóg interessanter is om dit te doen bij 1xBet. Je hebt namelijk ontelbaar veel wedmogelijkheden en nieuwe Nederlandse en Belgische klanten krijgen ook nog eens 100% tot € 130 exclusieve bonus. Deze bonus, info over 1xBet en een voorbeschouwing op het duel tussen Everton en Liverpool vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik 100% tot € 130 exclusieve bonus?

  • Klik op een van de 1xBet buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Gebruik bij inschrijving onze exclusieve 1xBet Promo Code 1x_3838.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Neteller, Skrill, PaySafe.
  • Je ontvangt hierna 100% bonus tot max. € 130 in je bonus account.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) selectie combi bets met min. 3(+) 1.40(+) odds.
  • Je speelt enkel met je bonusgeld. Je echt geld (storting) blijft onaangetast!
  • Winst gemaakt? 1xBet zet maximaal € 130 om naar jouw echt geld account.
  • Zet je stortingsbedrag nog 1x in op een 1.10(+) odd voor je uitbetaling.

Nu aanmelden en € 130 Bonus ontvangen

Geniet van Wedden Aanbod en Hoge Odds!

Door bovenstaande bonus kun je risicovrij met € 130 aan bonusgeld winnen. Daarnaast zijn onze overige 1xBet Ervaringen ook zeer positief. Allereerst kun je op meer dan 50 verschillende sporten wedden met vaak honderden selecties per wedstrijd. Van corners tot ingooien en kaarten tot balbezit. Een ander positief punt zijn de zeer hoge quoteringen, je zult niet snel ergens anders dusdanig hoge quoteringen tegenkomen. Verder is het positief dat de website Nederlandstalig is, de klantenservice goed te bereiken is en er tal van promoties zijn. Als we Beste Bookmakers Vergelijken behoort 1xBet tot de beste Voetbal Gokken Sites & Sportweddenschappen aanbieders en een aanmelding kunnen we dan ook zeker adviseren.

Voorbeschouwing Everton – Liverpool

Na een zeer slechte seizoenstart is Everton opgeklommen tot de 9e plaats. Zeker thuis boekt het uitstekende resultaten en het is gebrand om de derby van Liverpool te winnen. Liverpool zelf doet het eveneens uitstekend met een 3e plek en is nagenoeg zeker van een Champions League plek volgend seizoen. Ook dit seizoen is het nog actief in de Champions League en midweeks wist het zelfs Manchester City met 3-0 te verslaan. Dinsdag staat de return op het programma en wij denken dat Liverpool meer met dat duel bezig is. Krachten zullen gespaard worden en daarom zien wij kansen voor Everton dat een odd van 4.20 heeft. Gelijkspel is 3.78 en winst Liverpool 1.96. Volg jij ons of heb je meer vertrouwen in Liverpool? Pak jouw € 130 bonus en speel risicovrij!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard en HiPay.
1xBet Welkomstbonus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.