Betfinal Stortingsbonus – Exclusief tot € 100 extra!

Peter Groen
29.03.2017

Betfinal heeft een Exclusieve bonus voor Nederlandse wedders die zich via ons, Beste Bookmakers inschrijven op hun site. Je ontvangt 100% bonus op je eerste storting tot maximaal € 100. Hieronder kan je de stappen zien hoe jij kan profiteren van dit exclusief aanbod.

Hoe ontvang ik € 100 bonus bij Betfinal?

  • Klik op de banner van Betfinal en open een account.
  • Stort min € 10 via Mastercard, Visa, Net+ Card, Skrill Card of bank.
  • Vermeld deze exclusieve Bonus Code WB1 bij de storting.
  • Je hoeft slechts 5 x je storting en bonus rond te spelen.
  • Weddenschappen met odds hoger dan 1.80 tellen mee.
  • Je hebt 45 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

Betfinal: exclusieve bonus!

De reguliere bonus van Betfinal is 100% tot maximum € 25. Het is de moeite dus om gebruik te maken van ons Exclusief aanbod en op de banner te klikken. Dan kan je tot 100 euro bonus ontvangen! De Betfinal Bonus  heeft gemakkelijke bonusvoorwaarden met slechts vijfmaal je storting en bonusbedrag rond te spelen. Niet vergeten om deze code in te vullen als je je eerste storting maakt: WB1. Daarnaast zijn er ook verschillende vaste promoties bij Betfinal. Bekijk ze allemaal en haal er je voordeel uit!

Betfinal: goede odds met een ruim aanbod

Naast de bonus en promoties, raden we Betfinal vooral aan voor de goede odds waar de weddenschappen op genoteerd staan. Je hebt keuze genoeg tussen het assortiment aan mogelijke evenementen en er zijn ook heel veel sub weddenschappen mogelijk. Onze volledige Betfinal review kan je ook nalezen en hier wordt aandacht besteed aan de belangrijkste aspecten van Betfinal als Bookmaker. Wil je je niet alleen bij Betfinal inschrijven, maar ook bij andere Bookmaker toppers? Neem dan zeker een kijkje op onze Bookmakers Voetbal pagina voor het volledige overzicht. Als je de exclusieve Betfinal bonus wilt, vergeet dan niet om je aan te melden via een banner op deze site.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *