Wint Ajax ook van FC Twente? Wedden odds & bonus

Jeroen van den Berg
28.11.2019

Na een drukke week met internationaal toepvoetbal kunnen we ons opmaken voor een lekker Eredivisieweekend. Op zondag neemt Ajax het op tegen FC Twente. Wie weet Ajax af te stoppen in de Eredivisie?

FC Twente twaalfde maar linkerrijtje is ver weg

Als promovendus zijn de resultaten van FC Twente redelijk goede te noemen. Met een twaalfde plaats mag FC Twente tevreden zijn. Toch had er meer ingezeten voor de ploeg uit Enschede.  Zo werd er nipt verloren tegen VVV en was ook de nederlaag tegen Willem 2 niet nodig. Twente verloor ook flink van Feyenoord (5-0) en ook AZ was met 3-0 te sterk. Met de sterkere tegenstanders lijken de Tukkers dus nog wel wat moeite te hebben.

Een sterkere tegenstander is Ajax wel. Het laat de laatste weken zien van een ander niveau te zijn dat de andere Eredivisie teams en de weg naar het kampioenschap lijkt ingeslagen. Natuurlijk speelt Ajax midweeks de Champions League wedstrijden dus er kan vermoeidheid in gaan sluipen. Toch lijkt Erik ten Hag de structuur binnen het team goed voor elkaar te hebben. Zodra het kan worden belangrijke spelers wat eerder naar de zijlijn gehaald met het oog op de volgende wedstrijd.

Slaat het koningskoppel Ziyech/Promes ook dit weekend weer toe?

Het is een combinatie dat elk team wel wilt hebben. De kunstenaar Hakim Ziyech weet de laatste weken wel erg gemakkelijk ploeggenoot Promes te vinden. Dat Promes de puntgave voorzetten van Ziyech ook nog weet te benutten zorgt ervoor dat de toch al goede selectie nog een extra wapen heeft.  Promes moest even wennen bij Ajax maar heeft inmiddels al aangetoond van onschatbare waarde te zijn voor de Amsterdammers. Hij heeft zijn aanschafwaarde dus dubbel en dwars terugverdiend en gaf zelf aan nog lang niet klaar te zijn. Ook wij hebben nog een iets van mooie waarde voor je. Nadat we over de odds zijn gegaan pakken we een bookmaker bonus voor je die je niet wilt missen!  Zorgen Promes en Ziyech opnieuw voor goals dit weekend? We gaan kijken of de voetbal gokken sites geloven in een Amsterdamse zege

Wat zijn de odds voor Ajax – FC Twente?

Bij Speedybet zien we dat Ajax beslist de favoriet is voor de zege. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker lees dan zeker eens onze Speedybet review. De odds voor een uitzege van de Amsterdammers staan op 1..15 tegenover 12.75 voor winst van FC Twente. Overigens lijkt de kans ook niet groot dat het in een gelijkspel gaat eindigen in Enschede. Hier krijg je namelijk maar liefst 7.50 keer je inleg voor. Het lijkt er dus op dat Ajax opnieuw met de zeg ervandoor gaat.

 

fc twente ajax odds en bonus

©Speedybet

De Speedybet bonus

Bij Speedybet krijg je nu 100% tot €200 bonus als nieuwe speler. Je hebt geen bonus code nodig en de bonus die je al bij een storting van €20 krijgt, wordt direct aan je account toegevoegd. Om je volledige bonus vrij te spelen dien je het bedrag zestien keer rond te spelen op odds hoger dan 1.80 binnen de zestig dagen. Klinkt dit interessant voor je? Via de link ga je gelijk naar Speedybet. Let wel op dat je enkel met Trustly kan storten, het iDEAL alternatief!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.