Wat kan Feyenoord nog maken van deze Europa League campagne?

Erik de Kort
04.11.2020

Met één punt uit drie wedstrijden begint het er somber uit te zien voor de Rotterdammers. Om het tij te keren moet Feyenoord drie punten weten te pakken tegen CSKA Moskou. Gaat ze dat lukken?

Feyenoord op de laatste plek in Groep K

Het is nog niet het seizoen van de Rotterdammers, er worden ongelooflijk veel punten verspeeld. Niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Champions League wil het nog niet lukken. Vorige week werd er in een krankzinnige wedstrijd drie punten verspeeld tegen Wolfsberg. Het enige geluk dat Feyenoord momenteel heeft is dat ook de andere ploegen in deze groep punten verspeelden. Zowel Dinamo Zagreb als de tegenstander CSKA Moskou speelden twee keer gelijk. Er is in theorie dus van alles mogelijk maar daar is dan wel een goede vorm voor nodig.

De vorm lijkt het probleem bij Feyenoord maar ook de vele blessuregevallen dit seizoen helpen niet echt mee. Ook bij de wedstrijd tegen CSKA Moskou zijn er weer de nodige spelers niet beschikbaar. Nicolai Jorgensen, Robert Bozenik, Leroy Fer, Sven van Beek, Justin Bijlow worden niet op het veld verwacht en ook Joao Texeira en Luis Sinisterra zijn nog twijfelgevallen. Zo houd je nog maar een kleine groep spelers over en aan Dick Advocaat dan ook de lastige taak om een enigszins representatieve selectie bij elkaar te trommelen. Wat dit voor invloed heeft op de noteringen bij de Nederlandse betting sites lees je nadat we wat uitgebreider over CSKA Moskou zijn gegaan. Bij de odds pakken we direct de Svenplay bonus mee voor optimaal wedplezier

CSKA Moskou imponeert in de Russische Premier League

Hoewel er twee keer in de Champions League twee keer werd gelijk gespeeld pakte CSKA wel twaalf punten uit de laatste vier wedstrijden. Bovendien weet CSKA goed het net te vinden de laatste weken. Tegen Dynamo Zagreb verzuimde de “Armeitsy” de vele kansen te verzilveren in goals. De aanvalslinie van de Russen toont de laatste weken voor genoeg gevaar te zorgen en de haperende verdediging van Feyenoord kan wel eens in de problemen raken met spelers als Sigurdsson, Nikola Vlasic en Fedor Chalov. Laten we snel eens gaan kijken wat de bookmakers voor odds geven en of Feyenoord volgens hen een kans maakt.

wedden op feyenoord cska met goede odds europa league

© Svenplay

De bookmaker odds en bonus bij Feyenoord – CSKA Moskou

Het zou toch eens tijd worden voor Feyenoord om een Europa League wedstrijd te winnen. Bij Svenplay lijkt het alsof Feyenoord toch wel een redelijke kans maakt. Zelfs met een flink afgezwakte selectie liggen de odds dicht bij elkaar. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van CSKA met 2.51 voor winst. Wedden op een overwinning van Feyenoord staat bij Svenplay op 2.65. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.39. Hoe je ook inzet op deze wedstrijd, de Svenplay bonus zorgt ervoor dat je bij je eerste storting tot € 100 extra krijgt. Om alles over deze bookmaker te weten te komen, raden we je aan om even onze Svenplay review te lezen. Wil je direct die bonus pakken? Klik dan op de link hieronder.