Wedden op KRC Genk tegen Oostende op vrijdag 30 juli

Jeroen van den Berg
27.07.2021

Zowel Genk als Oostende kende niet de droomstart van het nieuwe seizoen waar ze op gehoopt hadden. Speelronde twee geeft de ploegen de kans zich te revancheren, wie gaat er winnen vrijdag 30 juli 2021?

Genk speelt gelijk tegen Standard Luik op speeldag 1

Op zich is een gelijkspel tegen Standard helemaal geen slecht resultaat natuurlijk. Toch had de ploeg van John van den Brom wel gehoopt op een overwinning om de zure nasmaak van de verloren Supercup weg te spoelen. Hij zijn drukke weken voor Genk wat op dinsdag staat de thuismatch tegen Shakhtar Donetsk op het programma. Genk dient zich via de play-offs te plaatsen voor de groepsronde van de Champions League. 

Genk was een van de eerste ploegen die na een korte zomerstop alweer op het veld stond. Een hoop trainingen en oefenpotjes om te zorgen dat de mannen van Van den Brom klaar zijn voor de Pro League en de Champions League kwalificatiewedstrijden. Die drukke voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat elke speler, op Kristian Thorstvedt, na topfit is. De middenvelder liep op 1 juli een knieblessure en het is nog onzeker wanneer de Noor hersteld is. Eboue Kouassi is neemt met Ivoorkust deel aan de Olympische Spelen en zal er dus ook niet bij zijn.

De Buffalo’s gaan ongetwijfeld voor een zege, al is het maar om de moraal wat op te krikken voor die o zo belangrijke kwalificatiematch tegen Shakhtar. Je leest zo wie van de beste bookmakers de beste odds heeft bij deze wedstrijd. Eerst bespreken we natuurlijk de tegenstander, Oostende.

KVO beleeft valse start tegen Charleroi

Door met 3-0 te verliezen van Charleroi staat Oostende op de achttiende en laatste plek. Op zich geen heel groot drama met slechts een gespeelde wedstrijd, maar een goed begin mag je het zeker niet noemen. Oostende had meer schoten, maar miste scherpte. De wedstrijd tegen Charleroi ging redelijk gelijk op maar toch ging de wedstrijd met ruime cijfers verloren. 

Het spelbeeld zal in ieder geval nog wat hoop geven, als is er een hoop dat verbeterd moet worden om uit de gevarenzone te komen. Aan de andere kant zouden drie punten de ploeg gewoon naar het midden van de ranglijst lanceren en is er niets aan de hand. Bij Oostende mist Cameron MCGeehan vanwege een enkelblessure. McGeehan die vorig jaar in 20 wedstrijden drie keer wist te scoren, is de enige speler bij Oostende die verstek moet laten gaan.De rest van de selectie is fit en gebrand om de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Laten we eens kijken of de Belgische bookmakers Oostende een kans geven in en tegen Genk

wedden op krc genk -oostende 30-07 odds

©Betway

Welke bookmaker heeft de hoogste odds?

Nu de eerste speelronde erop zit, hebben de bookmakers gelijk een beter beeld van de verschillende clubs. Zo ook bij Betway waar je ziet dat Genk favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Voor winst van KRC Genk op vrijdagavond krijg je bij deze bookmaker namelijk 1.61. Oostende staat op 5.25 en staat dus een lastige avond te wachten volgens de bookies. Een gelijkspel levert je een zeer mooie 4.00 op. Schitterende odds om het voetbalweekend mee af te trappen. Weet jij wie er gaat winnen? Zet dan direct in via de link hieronder, of lees eerst onze Betway ervaringen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.