Wed op Gent – Genk en krijg € 5 gratis

Peter Groen
23.04.2018

Dinsdagavond speelt Gent thuis tegen Genk en zal het zijn best doen om de kloof met Anderlecht en Club Brugge te verkleinen. Nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen genieten van ons exclusief aanbod en ontvangen € 5 gratis zonder storting bij GoldenPalace. Bovendien kan je ook genieten van een welkomstbonus. We blikken ook vooruit met een voorbeschouwing op Gent-Genk.

Ontvang € 5 gratis bij GoldenPalace

  • Klik hier op Nu bij GoldenPalace aanmelden en registreer je.
  • Verifier je account door een kopie van je ID naar hen te sturen (standaard).
  • Hierdoor ontvang je de € 5 gratis weddenschap.
  • Plaats in totaal voor € 25 aan weddenschappen.
  • De minimale noteringen dienen 1.70 of hoger te zijn.
  • Bij een storting geniet je ook van de GoldenPalace welkomstbonus.

Nu bij GoldenPalace aanmelden

GoldenPalace: kies je bonus.

Naast de Gratis Bonus zonder storting Sport, biedt GoldenPalace ook 2 verschillende welkomstbonussen aan. Je kan kiezen voor een Cashback bonus door als bonus code GPSPORTS te gebruiken. Als je eerste weddenschap verliezend is, ontvang je tot € 40 euro terug. Deze cashback bonus dien je vervolgens 5 x rond te spelen op min. noteringen van 1.70. GoldenPalace biedt je ook een tweede bookmaker bonus aan. In dit geval kan je de code GP500 gebruiken bij je storting. Met deze code, ontvang je 100% bonus tot maximum € 500. De bonusvoorwaarden zijn ook anders. Je dient nu 20x je bonus in te zetten op odds van 1.70 en dit binnen de 60 dagen.

Voorbeschouwing Gent – Genk

Na een extreem late penalty treffer op Standard, verloor Gent zijn eerste wedstrijd in deze play-offs. Hierdoor volgt Gent op 3 punten van Anderlecht en 6 op Brugge. Een overwinning van Gent levert een odd op van 1.73. Genk speelt heel attractief voetbal, maar de resultaten blijven een beetje uit. Na het 2-2 gelijkspel op Charleroi, willen ze weer aanknopen met een zege. Een zege tegen Gent, heeft GoldenPalace een notering van 5.06 gegeven. Wat een mooie odd is. Een gelijkspel tussen beide ploegen levert je dan weer 3.64 op. Schrijf je nu in en grijp je kans met de exclusieve bonus van Beste Bookmakers.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij GoldenPalace!
GoldenPalace Welkomstbonus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.