Wed op Genk – Gent en krijg € 5 gratis

Peter Groen
26.12.2018

Vanavond speelt Genk thuis tegen Gent en zal het zijn best doen om de kloof uit te diepen op Club Brugge. Nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen genieten van ons exclusief aanbod en ontvangen € 5 gratis zonder storting bij GoldenPalace. Bovendien kan je ook genieten van een welkomstbonus en we blikken vooruit op Genk – Gent.

Ontvang € 5 gratis bij GoldenPalace

  • Klik hier op Nu bij GoldenPalace aanmelden en registreer je.
  • Verifier je account door een kopie van je ID naar hen te sturen (standaard).
  • Hierdoor ontvang je de € 5 gratis weddenschap.
  • Plaats in totaal voor € 25 aan weddenschappen.
  • De minimale noteringen dienen 1.70 of hoger te zijn.
  • Bij een storting geniet je ook van de GoldenPalace welkomstbonus.

GoldenPalace: kies je bonus.

Naast de Gratis Bonus zonder storting Sport, biedt GoldenPalace ook 2 verschillende welkomstbonussen aan. Je kan kiezen voor een Cashback bonus door als bonus code GPSPORTS te gebruiken. Als je eerste weddenschap verliezend is, ontvang je tot € 40 euro terug. Deze cashback bonus dien je vervolgens 5 x rond te spelen op min. noteringen van 1.70. GoldenPalace biedt je ook een tweede bookmaker bonus aan. In dit geval kan je de code GP500 gebruiken bij je storting. Met deze code, ontvang je 100% bonus tot maximum € 500. De bonusvoorwaarden zijn ook anders. Je dient nu 20x je bonus in te zetten op odds van 1.70 en dit binnen de 60 dagen.

Voorbeschouwing Genk – Gent

Genk staat eerste met 7 punten voorsprong op Club Brugge en 14 punten op Gent. Racing Genk wil de voorsprong uitdiepen op de rest van de tegenstand, terwijl AA Gent een duur plaatsje wil bemachtigen in de top zes. Ze staan momenteel zevende, met hetzelfde aantal punten als Anderlecht. Een zege tegen Genk, heeft GoldenPalace een notering van 5.50 gegeven. Wat een mooie odd is. Een gelijkspel tussen beide ploegen levert je dan weer 4.00 op. Als Genk de punten kan thuis houden, dan krijg je een notering van 1.55. Schrijf je nu in en grijp je kans met de exclusieve bonus van Beste Bookmakers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.