Ontvang vanavond € 5 voor elk Belgisch doelpunt!

Peter Groen
07.10.2016

Om 20.45u trapt Belgie haar tweede WK Kwalificatieduel af thuis tegen Bosnie en Herzegovina. Bwin maakt dit duel voor jou extra interessant door voor elk doelpunt van Belgie een € 5 Gratis Weddenschap weg te geven! Wij lichten deze actie graag voor je toe en laten je ook kennis maken met de Bwin Bonus voor nieuwe klanten. Lees verder en win.

Hoe verdien ik € 5 Free Bets bij elk doelpunt?

  • Aanmelden via een van de Bwin Bonus Banners op deze site of inloggen.
  • Plaats een € 20(+) bet met 1.70(+) odd, pre-match of live op dit duel.
  • Voor elk doelpunt van Belgie na je inzet ontvang je een € 5 Free Bet.
  • Het maximum aantal Free Bets dat je kunt winnen is 4 (dus € 20).
  • Zet je Free Bets binnen 7 dagen in en alle gemaakte winst is voor jou!
Nu Aanmelden bij Bwin en pak je Free Bets!
Gokken op Belgie Bosnie

Nieuw bij Bwin? Benut de € 100 Welkomtbonus!

Bovenstaande actie is zowel beschikbaar voor nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast van de Bwin Bonus die Bwin biedt aan al haar nieuwe klanten. Je ontvangt 100% bonus na je eerste storting tot € 100. Hierna hoef je enkel je bonusbedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Daarvoor heb je ook nog eens 90 dagen de tijd, kortom, zeer flexibel! Aanmelden kan direct onderstaand.

Nu bij Bwin aanmelden met € 100 Bonus

Bwin – Het aanmelden waard!

Naast de Bookmaker Bonus van Bwin heeft Bwin je nog veel meer te bieden. Zo is het de bookmaker met de meeste sporten waar je op kunt wedden en heeft het zeer regelmatig promoties. Ook kun je wedstrijden volgen via de livestream en is de klantenservice zeer goed. Bwin behoort dan ook tot de Beste Bookmakers Belgie en als je nog geen klant bent, heb je nu reden genoeg om je aan te melden. We wensen je alvast veel succes, wedplezier en uiteraard succes met de Rode Duivels!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *