Bekervoetbal – Wed € 100 zonder risico bij BetFIRST!

Peter Groen
24.10.2017

Deze week wordt in verschillende landen om de nationale beker gespeeld en dit belooft verschillende interessante en spannende wedstrijden op te leveren. Ook vele verassingen kunnen weer een feit worden en BetFIRST helpt jou om voor een verassing te gaan. Als nieuwe klant kun je namelijk een inzet tot € 100 plaatsen en bij verlies je gehele inzet terug ontvangen! Hoe deze actie in zijn werk gaat, wat BetFIRST jou te bieden heeft en welke interessante duels worden afgewerkt vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je erna aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Plaats een eerste € 0 – € 100 bet op duel(s) en een quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en krijg je inzet tot € 100 terug!
  • Zet cashback bedrag 1x in op odds van 1.20(+) binnen 30 dagen en win!

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Zeer toegankelijk voor Nederlanders!

Als we Bookmakers Vergelijken behoort BetFIRST Nederland tot de betere Voetbal Gokken Sites. Dit komt mede door de grote toegankelijkheid. De website is in het Nederlands, de klantenservice is te bereiken via telefoon, live chat en e-mail en de mobiele app geeft jou de kans om ook mobiel je weddenschappen gebruiksvriendelijk te plaatsen. Het wedden aanbod is verder uitstekend en de quoteringen zijn fair, genoeg reden om het zelf te proberen!

Bekervoetbal – De Duels

In Nederland zullen dinsdag de meeste ogen gericht zijn op FC Twente Eindhoven (1.35 – 4.95 – 6.75), PEC Zwolle Kozakken Boys (1.05 – 10.50 – 20.50) en Den Bosch Cambuur (3.10 – 3.60 – 2.05). Op kun je onder andere Wedden op ASV De Dijk Ajax en Feyenoord AVV Swift Wedden. Donderdag is Gokken op PSV Volendam mogelijk. Verder worden er onder ander duels afgewerkt voor de EFL Cup (Engeland) en DFB Pokal (Duitsland). Genoeg keuze om jou eerste € 100 weddenschap te plaatsen bij BetFIRST!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.