Benut Risicovrije Bet bij Interwetten dit weekend!

Peter Groen
24.11.2017

Nederlandse klanten hebben wij Interwetten eenmalig de kans om een weddenschap te plaatsen en bij verlies ontvang je je inzet tot € 25 zonder verdere bonus voorwaarden terug! Aanvullend profiteer je ook nog eens van een stortingsbonus van 100% tot € 100. Beide acties lichten we voor jou toe in dit artikel en voor de geïnteresseerden blikken we vooruit op het duel tussen Groningen en Feyenoord van zaterdagavond.

Hoe wed ik € 25 risicovrij bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten buttons in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste mobiele bet van € 10 – € 25 op een 1.70(+) quotering.
  • Winst? Ontvang je inzet en winst zonder verdere voorwaarden terug!
  • Verloren? Mail win@interwetten.com en krijg inzet tot € 25 terug.
  • Aan dit cashback bedrag zitten verder geen enkele bonus voorwaarden!

Benut aanvullend de 100% stortingsbonus!

Een bonus als bovenstaande kan eigenlijk niet beter. Een storting maken is dan ook zeker de moeite waard. Wat nog extra mooi is, is dat je bij Interwetten op je eerste storting een bonus van 100% tot maximaal € 100 krijgt. Erna dien je je stortingsbedrag 5x in te zetten op odds van 1.70 of hoger om je gehele bonus vrij te spelen. Elke keer dat je je stortingsbedrag inzet ontvang je 20% van je bonus in echt geld. Stel dus dat je € 25 stort, dan krijg je elke keer dat je voor € 25 wedt, € 5 cadeau. Niet slecht van een van de Beste Bookmakers waar je als je op zoek bent naar Bookmakers Nederland voor kan kiezen. Je kan overigens kiezen tussen mobiel wedden via de Wed Apps of mobiele website of spelen via je desktop. Voor de risicovrije weddenschap dien je wel enkel mobiel in te zetten.

Voorbeschouwing Groningen Feyenoord

Groningen kent een slecht seizoen tot dusverre met 12 punten uit 12 wedstrijden en een 13e plek. Afgelopen weekend wist het thuis met 4-2 van Vitesse te winnen maar het botert nog altijd niet goed tussen verschillende selectiespelers. Ook Feyenoord kent een slecht seizoen met 19 punten uit 12 duels en een 7e plek. In de Champions League werd zelfs 5 maal verloren in 5 duels. Deze week maakte het echter indruk in Manchester door met een nipte 1-0 nederlaag tegen Manchester City van het veld te stappen. Als het deze lijn kan doorzetten belooft het een niet al te moeilijke avond in Groningen te worden. De bookmakers zien dit gebeuren want de quotering van Feyenoord is maar 1.60. Gelijkspel is 3.90 en winst Groningen 5.00. Ga jij met je € 25 risicovrije weddenschap voor een stunt van Groningen of kies je voor een veilige andere bet? Zet in bij Interwetten en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Interwetten!
Interwetten welcome bonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.