Leicester Sevilla gokken: nu met 5 euro gratis.

Peter Groen
14.03.2017

Vandaag nemen Leicester City en Sevilla het tegen elkaar op in de terugwedstrijd van de achtste finale in de Champions League. Sevilla verdedigt een 2-1 voorsprong tegen de Engelse landskampioen. In de andere wedstrijd van vanavond neemt Juventus het op tegen Porto. Kan Porto voor een stunt zorgen en een 0-2 achterstand goed maken? Speciaal voor nieuwe klanten en de Champions League matchen biedt Tipbet een gratis bet aan van 5 euro. We leggen je hieronder uit hoe jij vandaag kan genieten van dit aanbod.

  • Klik op de Tipbet banner hieronder en open een Tipbet account.
  • Daarna ga je naar Account Summary en selecteer je Offers.
  • Hier vul je de code “CLFREE” in voor de € 5 bonus.
  • De bonus zal je 15 maal moeten rondspelen.
  • Enkel multiweddenschappen van 2 of meerdere wedstrijden gelden.
  • De minimum quotering moet minstens 1.80 zijn per wedstrijd.

Tipbet stortingsbonus €100

TipBet heeft naast de gratis weddenschap van € 5 ook nog de Tipbet bonus. Een van deze promoties is de flexibele stortingsbonus. Nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen kiezen uit een bonus van 200% tot maximaal € 50 of een bonus van 100% tot maximaal € 100. Je kan het bonusbedrag laten uitbetalen wanneer je de bonus hebt vrijgespeeld. Dit kan je doen door 18 x je stortings- en bonusbedrag rond te spelen bij de 200 % bonus of 15 x het stortings- en bonusbedrag rond te spelen bij de 100% bonus. Je hebt onbeperkt de tijd om hierin te slagen en alle weddenschappen met noteringen van 1.90 tellen mee voor de bonus. Selecteer de Bookmaker bonus voordat je de storting maakt, en na de storting zal je gekozen bonus automatisch toegevoegd worden.

Voorbeschouwing op Leicester City – Sevilla

Sevilla domineerde de heenmatch en de score had veel hoger kunnen oplopen dan de 2-1 einduitslag. Maar dankzij het late doelpunt van Vardy heeft Leicester toch het oh zo belangrijke uitdoelpunt beet. Sinds die wedstrijd heeft Leicester hun succestrainer ontslagen en boekte het daarna succes tegen Hull City en Liverpool. Daarnaast heeft Leicester ook hun drie Europese thuiswedstrijden gewonnen. Als je denkt dat Leicester vandaag wint van Sevilla, dan krijg je een 3.15 quotering. Sevilla heeft de afgelopen 8 wedstrijden niet verloren en zal absoluut niet willen verliezen. Als je denkt dat Sevilla wint, heb je een odd van 2.25. Zelf gokken we op een gelijkspel en dat zou ons dan 3.55 opleveren. Schrijf je vandaag nog in en geniet naast de € 5 gratis bet ook nog eens van de welkomstbonus.Tipbet Gratis weddenschap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.