Nog geen klant bij BetFIRST? Nu is je kans met 200% extra!

Peter Groen
17.03.2018

Dit weekend staan er weer interessante duels op het programma waaronder de duels tussen PEC Zwolle – Feyenoord en NAC – Roda JC. Wij grijpen deze duels aan om alle Nederlanders en Belgen die nog geen klant zijn bij BetFIRST kennis te laten maken met deze bookmaker. BetFIRST heet je namelijk welkom met een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus en een geweldig bookmaker product. Beide facetten bespreken we in dit artikel en eveneens blikken we vooruit op de twee eerder genoemde duels.

Hoe krijg ik 200% tot € 100 bonus?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Je ontvangt erna direct een 200% bonus tot een maximum van € 100.
  • Als je € 50 stort betekent dit dus dat je direct een wedtegoed van € 150 hebt.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odd binnen 30 dagen.

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Aan kop in Bookmaker Overzicht!

Niet enkel bovenstaande bonus van BetFIRST Nederland & Belgie is van ongekend niveau maar ook het bookmaker product dat het aanbiedt is klasse. Je profiteert van een groot wedden aanbod, veel promoties, prima quoteringen, een Nederlandstalige site en support die te bereiken is via o.a. live-chat en telefoon en nog veel meer! Variërend van live streams tot Wed Apps voor Android en iOS. Hiermee behoort BetFIRST tot de top van de Bet Sites Nederland en Belgie en een aanmelding is dan ook aan te raden!

Voorbeschouwing PEC-Feyenoord / NAC-Roda

Zowel PEC als Feyenoord staan op een play off plaats voor Europees voetbal maar met name Zwolle moet nog aan de bak om deze plek te behouden. De Zwollenaren kennen een flinke terugval na een sterke seizoenstart. Toch vinden wij de 1.64 odd van Feyenoord erg laag en zien we meer value in 4.05 gelijkspel en 5.10 voor winst Zwolle. NAC is de ploeg in vorm en is met een overwinning ver verwijderd van degradatieplekken. Zo goed als NAC het recent doet, zo slecht doet Roda het. De nummer laatst krijgt een 4.65 odd, gelijkspel is 3.85 en winst NAC 1.74. De odd van NAC is niet heel hoog, maar wel hoog genoeg voor value! Wat verwacht jij dit weekend? Zet in en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.