Stoke Liverpool < 2,5 goals? Krijg € 25 inzet terug!

Peter Groen
29.11.2017

Onlangs lieten we Nederlanders kennis maken met bookmaker Betser en dat was niet zonder reden. De vele promoties zijn een grote pré en ook nu staat er weer eentje voor je klaar. Je kunt inzetten op meer dan 2,5 goals bij Stoke City Liverpool van vanavond 21.00u en als dit niet gebeurt ontvang je € 25 inzet terug! Hoe jij meespeelt met deze promotie, welke welkomstbonus er op jou wacht en wat Betser nog meer in petto heeft lees je in dit artikel.

Hoe krijg ik € 25 cashback voor Stoke – Liverpool?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons en meld je aan of log in.
  • Zorg voor saldo. Storten kan met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Wed pre-match € 5 tot € 25 op >2,5 goal bij Stoke – Liverpool @ 1.52.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt donderdag je inzet tot € 25 terug i.d.v.v. Free Bet
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is volledig voor jou!

Nieuw? Benut 100% tot € 25 stortingsbonus!

Betser behoort tot de Bookmakers Nederland met een uitstekende welkomstbonus. Bovenstaande actie kun je benutten door met echt geld te spelen maar na je storting ontvang je ook nog eens 100% tot € 25 bonusgeld. Dit bonusgeld zet je om in echt geld door je storting 12x in te zetten op 1.80(+) odds binnen 30 dagen. Per weddenschap telt € 50 inzet mee voor dit vrijspelen. Uitstekende voorwaarden!

Betser – Goede keuze voor Nederlanders!

Niet enkel omdat Wedden met iDeal mogelijk is en de welkomstactie / promoties zeer goed zijn, raden we Betser aan als Sportweddenschapen Sites. Er zijn nog tal van andere redenen. Zo is het wedden aanbod met 29 sporten en meer dan 100 selecties voor voetbalwedstrijden erg groot en is de klantenservice o.a. via live chat en email beschikbaar. Een ander erg belangrijk punt is dat de quoteringen erg competitief zijn in vergelijking met andere bookmakers. Ten slotte is de website ook nog eens erg overzichtelijk. Probeer het dan nu ook zelf en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.