Degradatiekandidaten in Actie bij start Eredivisie 2018/2018

Peter Groen
10.08.2018

Het Eredivisieseizoen 2018/2019 gaat vrijdag van start en belooft een interessante competitie te worden met 3 nieuwkomers uit de Jupiler League. Ook voor jou kan het een interessant seizoen worden door weddenschappen te plaatsen. Als je dit als Nederlander nu bij Mr Green doet begin je gelijk goed. Je krijgt namelijk € 50 gratis na je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat van de betreffende weddenschap. Wij leggen jou uit hoe en blikken ook vooruit op enkele wedstrijden en de bijbehorende quoteringen.

Wed bij Mr Green en krijg 2 x € 25 aan Free Bets Gratis!

Mr Green behoort als we Bookmakers Vergelijken tot de Voetbal Gokken Sites voor Nederlanders. Wedden met iDeal is mogelijk, je kunt inzetten op meer dan 35 verschillende sporten en de quoteringen zijn prima. Je wordt hartelijk welkom geheten want als je een eerste weddenschap plaats op een quotering van 1.80 of hoger krijg je namelijk, ongeacht het resultaat, 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen! Zet erna je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger in en alle winst is voor jou! De website werkt vliegensvlug en Mr Green is een zeer betrouwbare partner in de wedwereld. Speciaal voor jou blikken we reeds vooruit op de duels van Excelsior-Fortuna en Willem II-VVV.

Welke teams weten degradatie te ontlopen?

Nieuwkomers FC Emmen en De Graafschap zijn volgens de bookmakers de grootste kandidaten voor degradatie. Erna volgt nieuwkomer Fortuna, waarna VVV en Willem II de lijst met de laatste 5 compleet maken. Ook Excelsior gaat weinig hoge ogen gooien denken de bookmakers. In het openingsweekend staan de duels Excelsior-Fortuna en Willem II-VVV op het programma. Direct twee 6 punten duels dus. Excelsior zag verschillende spelers vertrekken en zit momenteel zelfs nog zonder spits. Fortuna kende een ietwat moeizame voorbereiding maar versterkte zich wel op tal van posities. Vorig jaar speelde het frivool en dit zou zomaar dit jaar weer kunnen gebeuren. We zien ze dan ook een goede kans op winst maken in Rotterdam en de odd van 3.30 is hiermee zeer aantrekkelijk. Gelijkspel is 3.55 en winst Excelsior 2.08. VVV roerde zich weinig op de transfermarkt en Willem II uit is nooit een makkelijke opgave. We zien de Tilburgers winnen en de odd hiervoor is 2.38, gelijkspel is 3.35 en winst VVV 2.90.  Volg jij onze advies of kies je voor iets anders? Speel bij Mr Green en pak € 50 Gratis!