Benut nu GoldenPalace 5 euro gratis voor nieuwe klanten!

Peter Groen
19.09.2017

GoldenPalace is een uitstekende bookmaker voor Nederlanders en Belgen en laat je graag kennis maken met haar product door € 5 gratis weg te geven aan nieuwe klanten zonder storting! Daarnaast biedt GoldenPalace een zeer goede welkomstbonus van 100% tot maar liefst € 500! Beide promoties en bookmaker GoldenPalace lichten we in dit artikel voor je toe.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze website en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID toe (standaard proces) en ontvang € 5 gratis.
  • Zet je € 5 gratis 5x in op quoteringen van 1.70 of hoger en maak winst!

Kies voor € 500 of € 40 Welkomstbonus!

Naast bovenstaande Gratis Wedden promotie biedt GoldenPalace je ook nog de keuze uit 2 welkomstbonussen. Door bij je eerste storting de bonus code GP500 in te geven krijg je een 100% stortingsbonus tot maar liefst € 500! Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag 10x in te zetten op odds van 1.70 of hoger en hebt hier 60 dagen de tijd voor. Een andere mogelijkheid is dat je bij je eerste storting de bonus code GPSPORTS ingeeft. In dat geval krijg je bij je eerste verliezende weddenschap je inzet tot € 40 terugbetaald. Dit cashback bedrag dien je vervolgens binnen 60 dagen 5x in te zetten op odds van 1.70 of hoger om om te zetten in echt geld.

GoldenPalace – Uitstekende Benelux Bookmaker

Zoals je kunt zien zijn dat welkomstactie van GoldenPalace uitstekend. Voetbal Gokken Sites worden echter niet enkel beoordeeld op bonus, ook op haar overige aanbod en dit is bij GoldenPalace uitstekend. Zo zijn er meer dan 20 sporten waar je op kunt wedden met vaak honderden verschillende selecties per duel. Ook zijn de quoteringen bovengemiddeld goed en profiteer je van tal van tijdelijke promoties. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Bancontact, HiPay of een bankoverschrijving. De mobiele website is geoptimaliseerd en de klantenservice snel. Hierdoor behoort GoldenPalace zeker thuis op onze Beste Bookmakers website en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.